SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Nimeni nu-i mai poate contesta supremația Simonei » Cum le domină românca pe adversarele de la turneul londonez

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 13:05

Simona Halep, locul 1 WTA, va debuta marți la Wimbledon, împotriva japonezei Kurumi Nara (26 de ani, 101 WTA). Ora meciului nu a fost încă anunțată.

Înainte de al treilea turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep are un avantaj față de celelalte adversare. Românca este jucătoarea care la ultimele 8 turnee de Grand Slam are cele mai multe victorii. Începând cu Wimbledon 2016, Simona Halep a câștigat 31 de partide și a pierdut 7. În acest top, Simona este urmată de Angelique Kerber, 28 de victorii și 7 înfrângeri, și Venus Williams, 28 de victorii și 8 înfrângeri.

În top 10 se mai află, Karolina Pliskova, 27, Caroline Wozniacki, 25, Garbine Muguruza, 25, Madison Keys, 23, Serena Williams, 22, Elina Svitolina, 21, Caroline Garcia, 20.

clipboard01

Citește și: Iarbă, fără încălzire » Tot ce trebuie să știi despre Simona Halep înainte de debutul la Wimbledon

 
Supremația Simonei Halep

Nimeni nu-i mai poate contesta supremația Simonei ☝ Cum le domină românca pe adversarele de la turneul londonez ----->>>> http://bit.ly/2lKK1au

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Luni, 2 Iulie 2018

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
bazileon
bazileon  •  02 Iulie 2018, 14:11
Postat de englezu pe 02 Iulie 2018, 13:55

Ce sa așteptăm de la generația " tineri frumoși și liberi " ? Dar sunt copiii voștri, asumati-va responsabilitatea ! Cât despre Simona, e o bună sportivă, este nr.1 mondial, e adevărat într-o conjunctură favorabilă, dar la Wimbledon in acest an, nu cred că va ajunge prea departe. Știu și explicația : după Rolland Baros, era normal să aibă o ... cădere ! D-ale noastre, dâmbovițene ! Sper sa fiu un profet mincinos ! Repet, nu sunt fan Simona, după figura cu absenta în meciul cu Canada și absența de la J.O. de la Rio, 2016. Este machedona și e condusă de spiritul machedon. Întâi persoană și apoi ... patria !!!

Englejii, domnule, e oameni hotarati: to be or not to be, pe romaneste 'zis si facut'!

tandd
tandd  •  02 Iulie 2018, 13:43

PS> ca sa nu mai zic ca nu stiu daca tovarasa l-a invatat sa puna virgula dupa ,,si,, in expresia :"7 înfrângeri, și Angelique Kerber",dar l*** merge))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  02 Iulie 2018, 13:40

asta e nivelul,nu doar ptr o greseala pe care nici un elev de clasa a 2-a n-ar face-o ci prin faptul ca au ajuns gazetari ori de facebook ori de copy paste

Vezi toate comentariile (11)
Comentează