SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

„Când cei mai mari se întâlnesc” » Novak Djokovic și fotografia de un milion de like-uri cu Leo Messi

Lionel Messi și Novak Djokovic / Sursă foto: Facebook
Lionel Messi și Novak Djokovic / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 15:49 / Actualizat sambata, 26 august 2023 16:36

Întâlnire de gradul zero la Miami, unde Novak Djokovic și Lionel Messi au „isterizat” internetul cu ultima fotografie postată. Sârbul se află în State pentru US Open și tocmai ce l-a întâlnit pe superstarul celor de la Inter Miami, prilej pentru ca fanii să catalogheze momentul drept „întrunirea celor mai mari jucători din toate timpurile”. 

Toată scena s-a derulat la Miami, unde nume uriașe din sport au luat parte la o întâlnire cu Jorge Mas, co-proprietarul clubului la care Leo Messi e legitimat. Djokovic și Messi, „icoane” în sporturile în care sunt cei mai valoroși din istorie, au dat nas în nas și n-au ratat momentul de a se fotografia împreună.

Novak Djokovic și Lionel Messi, întâlnire de gradul zero la Miami

Djokovic, considerat cel mai mare jucător care a pășit vreodată pe un teren de tenis, i-a dedicat câteva complimente „Puricelui Atomic”: „O mare plăcere să te văd și să vorbesc cu tine. Ca întotdeauna, îți doresc mult noroc și sănătate ție și familiei tale”, a scris Nole pe Instagram, la fotografia care a strâns peste un milion de aprecieri. 

„Când cei mai mari se întâlnesc” » Novak Djokovic și fotografia de un milion de like-uri cu Leo Messi
Lionel Messi și Novak Djokovic / Sursă foto: Facebook

Pe rețelele de socializare, fanii au „poleit” momentul cu apelative care de care mai speciale: „Atunci când cei mai buni din istorie se întâlnesc” , „Câte trofee sunt, oare, în această imagine?” sau „O cină pentru GOATs 🥇(n.r. - Greatest of all time)”, au fost doar câteva dintre miile de reacții din social media.

Scandal de proporții la US Open  » Un nume cunoscut, aproape să fie luat la bătaie în tribune: „Aici e New York, nu nenorocita de Serbia!”
US OPEN
Scandal de proporții la US Open » Un nume cunoscut, aproape să fie luat la bătaie în tribune: „Aici e New York, nu nenorocita de Serbia!”

Novak Djokovic se simte excelent la revenirea la New York

Novak Djokovic s-a distrat pe cinste la primul antrenament efectuat la New York înainte de US Open. Nole i-a amuzat pe fanii veniți să-l vadă cu un „număr” la care a mai apelat și în trecut: sârbul a imitat câteva nume cunoscute din tenis, spre deliciul tribunelor.

Lui Djokovic îi priește revenirea pe pământ american, după mai bine de un an și jumătate în care a primit interzis în State din cauza refuzului de a se vaccina. După ce a devenit campion la Cincinnati, fostul lider mondial a ajuns deja la New York, unde pregătește cel de-al patrulea Grand Slam al anului.

Înainte de prima sesiune serioasă de antrenament, pe care a efectuat-o în compania canadianului Felix Auger-Aliassime, Djokovic a demonstrat cu vârf și îndesat de ce e unul dintre marii entertaineri ai circuitului. La 17 de ani de când făcea furori la Flushing Meadows imitându-i pe Nadal sau Sharapova, sârbul a „recidivat”.

Djokovic a imitat, pe rând, nume precum Maria Sharapova, John McEnroe, Nick Kyrgios, Goran Ivanisevic sau Rafael Nadal, scriu cei de la Marca.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Simona Halep a rupt tăcerea după audierea în scandalul de dopaj: „Vreau să vă asigur de un lucru!”

Impecabilă! Gabriela Ruse a trecut și de ultimul tur al calificărilor la US Open! Încă o româncă pe tabloul principal

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  26 August 2023, 17:10

O poza reusita. Amandoi sunt incantati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează