SPORTURI  »  TENIS  »  VESTE

Antrenorului care i-a adus primul Grand Slam lui Roger Federer i-a fost amputat piciorul

Peter Lundgren, alături de Roger Federer după titlul de la Wimbledon 2003. La 20 de ani distanță, piciorul stâng i-a fost amputat
Peter Lundgren, alături de Roger Federer după titlul de la Wimbledon 2003. La 20 de ani distanță, piciorul stâng i-a fost amputat

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 11:47 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 12:46

Suedezul Peter Lundgren (58 de ani), fost jucător de tenis și ex-antrenor al unor nume mari din sportul alb, inclusiv Roger Federer, a anunțat că piciorul stâng i-a fost amputat de la genunchi în jos.

Peter Lundgren, fost jucător de tenis cu 3 titluri în palmares, locul 25 mondial în cel mai bun moment al carierei, trece prin momente delicate.

Cel care le-a fost antrenor lui Marcelo Rios, Roger Federer, Marat Safit, Grigor Dimitrov și Stan Wawrinka, printre alții, a anunțat că acum aproximativ două săptămâni i-a fost amputat piciorul stâng. Lundgren a enumerat motivele.

Boris Becker, eliberat din închisoare în decembrie, i-a luat locul lui Patrick Mouratoglou
DECIZIE
Boris Becker, eliberat din închisoare în decembrie, i-a luat locul lui Patrick Mouratoglou

Peter Lundgren, fostul antrenor al lui Roger Federer, a avut piciorul amputat

„M-am gândit să ofer o actualizare cu privire la starea piciorului. Din păcate, a trebuit să-mi fie amputat piciorul acum în jur de 10 zile, din cauza infecției pe care am avut-o și faptului că glezna mea ruptă nu s-a vindecat.

De vină a fost circulația proastă a sângelui, cauzată de diabetul de tip 2 cu care mă confrunt. Dar acum mă simt din nou bine și în curând voi începe recuperarea. Trebuie doar să încerc”, a scris Lundgren pe rețelele sociale.

Roger Federer a câștigat primul lui titlu de Grand Slam cu Lundgren antrenor

Lundgren a lucrat alături de Roger Federer în prima parte a carierei legendarului elvețian, începând din 2000, la 2 ani după ce Roger a trecut la profesioniști.

Cu Lundgren în echipa lui, Federer a câștigat primul lui Grand Slam, Wimbledon în 2003.

Altă mare performanță din cariera lui Lundgren a fost realizată în timpul colaborării cu Marat Safin, titlul de la Australian Open 2005.

Mai multe știri din tenis:

Miriam Bulgaru aduce prima victorie românească la Transylvania Open » Moment de referință pentru jucătoarea noastră

Jucătoarea de pe locul 11 WTA a răbufnit în podcastul ținut alături de iubită: „Nu mai pot continua!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează