SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA

Prințul Parisului! Dani Alves va câștiga 28 de milioane de euro în 2 ani la PSG!

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 09:08

Brazilianul Dani Alves, liber de contract la 34 de ani, l-a abandonat pe Pep Guardiola și a refuzat Man. City, acceptând oferta astronomică a parizienilor.

Sâmbătă, când L'Équipe TV a scos la lumină că PSG e foarte aproape de a-l convinge pe Dani Alves să semneze, puțini credeau această variantă. Din 27 iunie, după despărțirea oficială de Juventus, fundașul dreapta părea decis.

Alesese Man. City pentru Pep Guardiola, fostul său antrenor de la Barcelona, alături de care cucerise 14 trofee în 4 sezoane fantastice. Șase numai în 2009! Avea o înțelegere și asupra salariului cu City.

Planurile s-au schimbat radical după ce Parisul a intrat pe fir.

Directorul sportiv roș-albastru, lusitanul Antero Henrique, și noul său asistent, brazilianul Maxwell, coleg și prieten al lui Dani la Barça și Seleção, s-au întâlnit în secret cu Alves, făcându-l să-și dorească altceva. Oferta era exorbitantă, nu putea fi refuzată: angajament pe două stagiuni, 14 milioane de euro brut anual (Ibrahimovici avea 14,5) pe Parc des Princes.

Ulterior, totul s-a petrecut foarte repede. Luni, jucătorul de 34 de ani s-a hotărât. Marți a venit la Paris și a trecut vizita medicală. Azi sigilează contractul. Alves este noul prinț al Parisului. z

36 de trofeea cucerit Dani Alves într-o carieră de 16 ani (23 de cupe numai cu Barcelona)

92 de meciuria jucat brazilianul în Champions din 2008-2009; al 3-lea, după Ronaldo (100) și Messi (94)

25 de pase de gol a dat Alves în Liga Campionilor din 2008-2009; al treilea, după Ronaldo (33) și Giggs (27)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează