SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Reacția căpitanului nejucător al Marii Britanii la adresa lui Ilie Năstase: "Nu cred că va mai fi în funcție"

Articol de , - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 17:15

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase. 

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, Anne Keothavong, a comentat ieșirile necontrolate ale lui Ilie Năstase și l-a taxat dur pe acesta. 

"Nu știu unde erați în tribune. Ne așteptam la un comportament naționalist al românilor, dar nu la un limbaj colorat. Nu voi spune ceea ce ne-a spus Ilie. Nu e un limbaj potrivit pentru orice ființă umană. N-am venit pregătite pentru un abuz.

Ieri am fost pusă într-o situație extrem de delicată. Nu mă așteptam să primesc asemenea cuvinte. Au fost jigniri. Nu așa te comporți cu o femeie. Dacă erați acolo, puteați observa că a fost o situație neplăcută.

Ținând cont de istoria precedentă, nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Cred că a fost ceva premeditat. Nici în Belgia, la precedentul meci de Fed Cup al României, nu a fost ok, din câte am înțeles. Cred că îi este greu să controleze.

Dar de acum nu cred că mai e cazul, nu cred că va mai fi în funcție. Nimănui nu i-ar plăcea să fie pus într-o astfel de situație", a zis Keothavong la conferința de presă. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
ataraxia
ataraxia  •  23 Aprilie 2017, 11:45

vorbeste "englezoaica" keotavong....

balauru48
balauru48  •  22 Aprilie 2017, 21:14

Indiferent cat de mare sportiv ai fost, cand vorbesti si te comporti asa, te descalifici ca om! Pacat...

mioriticul
mioriticul  •  22 Aprilie 2017, 18:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează