SPORTURI  »  TENIS  »  RESTRICȚII

„Facem lagăr nazist din tenis?!” » Țiriac și-a pierdut răbdarea: „Halep e luată sub gardă și dusă la hotel” + ce star ATP avea 2 polițiști la ușă

Ion Țiriac. foto: Guliver/Getty Images
Ion Țiriac. foto: Guliver/Getty Images

Articol de , - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 07:00 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 12:18

Ion Țiriac (81 de ani), proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre restricțiile severe impuse jucătorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus.

  • CONTEXT: Mulți sportivi s-au plâns la US Open de condițiile de siguranță impuse de organizatori. Kristina Mladenovic a vorbit despre cum jucătorii nu au voie să facă nimic și părea că se bucură că a fost eliminată. Inclusiv Sorana Cîrstea s-a plâns de condițiile din „bula” de la New York.

Țiriac afirmă că a aflat de la mai mulți jucători prezenți la New York măsurile restrictive pe care aceștia le-au avut de respectat, afaceristul oferind detalii și despre protocolul sanitar care o așteaptă pe Simona Halep la Roma.

Țiriac: „La US Open, inclusiv mâncarea îți e adusă în fața ușii”

„Ce facem noi cu sportul ăsta? Mladenovic a spus, după ce a pierdut la US Open, că nici în pușcărie sau în lagărele naziste nu era atât de greu. Eu știu cum a fost de la mai mulți băieți și fete. Sute și sute de jucători sunt împreună într-un fel sau altul. Stai închis între patru pereți, într-un hotel complet izolat de toată lumea. La US Open, inclusiv mâncarea îți e adusă în fața ușii. Domnul Benoit Paire, care a fost testat pozitiv, stătea cu doi polițiști la ușă. Poate că această securizare e corectă, dar e curios să te trezești închis, aproape ca într-un lagăr nazist, în loc să ai bucuria aia a tenisului. Halep ajunge la Roma. De la aeroport, se duce direct la hotel, sub gardă, iar apoi o testează”
- Ion Țiriac pentru GSP.RO

Halep a ajuns la Roma

Simona Halep  a plecat joi spre următoarea destinație tenisistică de la reluarea circuitului WTA, Roma, acolo unde va disputa începând de luni, 14 septembrie, turneul de categorie Premier 5. Numărul 2 mondial a postat o fotografie pe Instagram din timpul călătoriei cu un avion al companiei Țiriac Air, mulțumind pentru gestul generos. Ea va fi cap de serie principal la Roma. 

Citește și alte știri din tenis:

EXCLUSIV Ion Țiriac, abordare neconvențională în scandalul Djokovic! Aduce aminte de cazul Edberg și face acuzații neașteptate: „Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”

Simona Halep, marea favorită de la Roland Garros! O surclasează pe Serena Williams

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (12)
1174981895855452
András Bodor  •  13 Septembrie 2020, 12:27

E clar, Tiriac e ticnit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristy82
cristy82  •  11 Septembrie 2020, 19:54
Postat de Eugen Iustin pe 11 Septembrie 2020, 12:02

E rușinos că folosește termenul de lagăr nazist, acolo unde au suferit și murit milioane de oameni, ca să plângă de milă unor bogătani care se joacă cu paletele pe iarbă.

care sunt aia milioane? .... Daca zicea gulag siberian era mai credibil.

iulihenry14
iulihenry14  •  11 Septembrie 2020, 17:48

Bre nea Tiri, au fost regulile astea pentru ca in SUA situatia nu e prea verde cand vine vorba de corona. Chiar si cu masurile din lagarele naziste cum zice nea Tiri tot s-au imbolnavit 2 oameni. Acum imaginati-va ca restrictiile nu erau asa dure...cati se imbolnaveau? Daca 2 oameni se imbolnavesc cand e securitate maxima cum era cu masuri relaxate?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează