SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic a răspuns atacurilor repetate ale lui Nick Kyrgios: „Poate caută atenție sau poate are alte motive”

Novak Djokovic a răspuns acuzațiilor lui Nick Kyrgios // FOTO: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic a răspuns acuzațiilor lui Nick Kyrgios // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 10:52

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) a răspuns numeroaselor atacuri lansate de către Nick Kyrgios (24 de ani, 39 ATP) în ultima vreme.

Nole nu a fost la fel de acid ca Nick Kyrgios, însă a ținut să puncteze anumite aspecte cu privire la declarațiile controversate făcute de australian de-a lungul timpului.

„Ce pot să spun despre Nick Kyrgios... Nu cred că este un băiat rău. Nu știu de ce declară toate aceste lucruri. Poate caută atenție sau poate are alte motive. Este evident că vrea să fie transparent și deschis, ăsta e caracterul lui. 

Am avut ocazia să-l cunosc acum 5 ani, la US Open, când toți îl contestau din cauza comportamentului. I-am spus că poate veni la mine să vorbim dacă are nevoie să-l ajut. Eu fusesem în aceeași situație la începutul carierei mele, am fost la fel de criticat și am trecut prin momente similare. Ceva s-a schimbat de atunci, asta este”, a spus Djokovic pentru o publicație din Serbia.

Întrebat dacă îl respectă pe Kyrgios, Novak nu a renunțat la diplomație.

„Îl respect. Respect pe toată lumea, ce pot să fac? Nu am o problemă cu el, poate spune orice vrea. Dar el nu oferă același respect pe care îl au ceilalți jucători din circuit. Ăsta e felul lui”, a completat sârbul.

CE A SPUS KYRGIOS DESPRE DJOKOVIC ACUM CÂTEVA SĂPTĂMÂNI

„El are o obsesie bolnavă. Vrea să fie plăcut de toți. Vrea să fie ca Federer. Atât de mult vrea să fie plăcut încât am ajuns să nu-l suport. E penibil, mai ales atunci când se bucură după victorii și trimite pupici publicului” Nick Kyrgios, despre Novak Djokovic

15 turnee de Mare Șlemare în prezent Novak Djokovic

13este cea mai bună poziție ocupată în clasament de către Kyrgios, cu doar 5 titluri în palmares

2-0 este scorul confruntărilor directe dintre cei doi, în favoarea lui Kyrgios

* știre de Alexandru Barbu

Vezi și: Nick Kyrgios, într-unul din rarele momente de liniște: „Ashleigh Barty e cea mai talentată jucătoare pe care am văzut-o!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  20 Iunie 2019, 15:45

Vasilica2, Nole este nascut in Belgrad(capitala Serbiei) tatal Srdan sarb , mama Dijana nascuta in Belgrad din parinti proveniti din Vinkovici, localitate din estul actualei Croatia dar aici atentie, in prezent mai exista o mica comunitate sarba in Vincovici, probabil parintii Dijanei pot fi sarbi din Vinkovici.

lionforever
lionforever  •  20 Iunie 2019, 14:43
Postat de Vasile Vasile pe 20 Iunie 2019, 12:31

Stimabililor care ati facut aceasta stire ,l-ati facut pe Nole sa aiba sigur o problema : el nu este sirb ,e croat din totdeauna !Revizuiti va rog articolul !

De undec si până unde e djokovici croat?

2456334408024644
Vasile Vasile  •  20 Iunie 2019, 12:31

Stimabililor care ati facut aceasta stire ,l-ati facut pe Nole sa aiba sigur o problema : el nu este sirb ,e croat din totdeauna !Revizuiti va rog articolul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close