SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams, decizie importantă după Roland Garros 2021: „Nu mă voi înscrie la niciun turneu”

. Sportiva din Statele Unite ale Americii intenționează să meargă Wimbledon fără alt turneu pregătitor pe iarbă. +7   FOTO
. Sportiva din Statele Unite ale Americii intenționează să meargă Wimbledon fără alt turneu pregătitor pe iarbă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 00:03 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 09:04

Americanca Serena Williams (39 de ani, nr 8 WTA) a fost eliminată de la Roland Garros în optimi, scor 6-3, 7-5, de kazaha Elena Rybakina (21 de ani, nr 22 WTA). Sportiva din Statele Unite ale Americii intenționează să meargă Wimbledon fără alt turneu pregătitor pe iarbă.

  • Ediția din acest an de la Wimbledon este programată în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021.

„Dacă a fost ultimul meci la Paris? Nu e ceva la care mă gândesc acum, mi-e gândul la alte lucruri. Am avut câteva meciuri bune la Roland Garros, sunt fericită că am obținut câteva victorii pe zgură. Nu am niciun regret. 

Sunt fericită că urmează sezonul pe iarbă. Istoria arată că m-am descurcat bine acolo. Cred că nu mă voi înscrie la niciun turneu de pregătire. Îmi voi lua câteva zile libere, voi merge acasă și mă voi pregăti pentru Londra”, a spus Serena Williams, potrivit Tennis World USA. 

Serena Williams atacă recordul lui Margaret Court 

Serena Williams are în palmares 23 de titluri de Grand Slam. Este la unul singur distanță de deținătoarea recordului, legendara Margaret Court.

Serena nu a mai câștigat un Grand Slam din 2017, de la Australian Open. Urmează Wimbledon, pe 28 iunie, turneul de Grand Slam unde Serena are 7 trofee și a fost finalistă la precedenta ediție, în 2019, când a fost învinsă de Simona Halep.

Urmează Wimbledon, pe 28 iunie, turneul de Grand Slam unde Serena are 7 trofee și a fost finalistă la precedenta ediție, în 2019, când a fost învinsă de Simona Halep.

Citește și alte știri de la Roland Garros 2021:

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Horia-Paris, o relație zbuciumată » Cum speră Tecău să ajungă la Jocurile Olimpice: „Ar fi o variantă, dacă Federația aplică”

Darren Cahill se implică în controversa momentului de la Roland Garros: „Admit că Federer nu și-a ales bine vorbele”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
267890
267890  •  10 Iunie 2021, 01:17

Cel mai bine ar fi sa nu le mai vedem pe iarba de la Wimbledon pe cele doua finaliste din 2019. Prezenta lor e total dezagreabila. In schimb ar putea merge undeva la un gratar la iarba verde.

gardenparty
gardenparty  •  09 Iunie 2021, 10:41

Bătrânul a zis să stai acasă și a avut dreptate.

tataika
tataika  •  09 Iunie 2021, 07:08

De doi ani aleargă după un turneu pe care nu-l va mai castiga. Sunt prea multe jucătoare tinere și agresive care ii stau în cale.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează