SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Ce a îndurat Halep la Australian Open: ”Am picioarele terminate!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 21:09

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Totuși, românca e mândră de performanța obținută, oferind o reacție în acest sens.

"Dacă mi-ar fi spus cineva după primul tur că o să fiu în finală nu l-aș fi crezut, pentru că la început a fost foarte rău. Mă durea în fiecare zi.

N-am putut să mă antrenez mai mult de 10-15 minute. Zilnic, n-am făcut decât să lovesc câteva minute. Nu am crezut că pot să trec prin toate aceste meciuri", a spus Halep, pentru treizecizero.ro.

Simona a stat pe teren 14 ore și 20 de minute, deși în primul tur, când a trecut de Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1, a avut mari probleme la gleznă după ce a călcat strâmb.

Aceasta a vorbit în detaliu despre durerile fizice pe care le-a îndurat la Australian Open: ”Am fost foarte obosită. Am avut multe probleme la picioare, dureri peste tot. Piciorul drept e umflat. Ambele-s terminate”.

Citește și: SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Ai ratat finala de la Australian Open! Tot ce trebuie să știi e aici: reacții, opinii, analize + imagini de la Melbourne

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
merace
merace  •  27 Ianuarie 2018, 21:49

Daca Simona ar fi ajuns in finala sanatoasa, era o performanta normala si avea toate sansele si sa o castige. Dar cu accidentarea din primul tur, dusa pe picioare pana in finala, e o mare realizare ca a ajuns sa joace finala, si la asa inalt nivel! BRAVO, SIMONA!

10202925648180625
Eugen Qy  •  28 Ianuarie 2018, 05:02

Cred ca stiu sau cel putin asa banuiesc, motivul pentru care Simona a avut o jumatate de tablou asa de TARE !!! Pai haideti sa ne imaginam nitelus ! Cun i-ar fi stat unui sponsor ca Nike, Adidas, Puma , Reebok sau altul sa fie batut de un echipament no name, chiar daca in acest echipament juca nr 1 mondial ! Pai de aia dau eu (si aici completati cu ce nume de firma producatoare de echipament doriti) sume uriase tie jucatorul X ca sa fi batut si sa ma faci de rusine in fata unuia fara firma ??? Si de aia pe partea Simonei au fost puse cele mai in forma jucatoare ale momentului alese de asa natura ca sa nu bata la ochi si ca sa fie una dupa alta piedici in traseul spre finala .

10202925648180625
Eugen Qy  •  28 Ianuarie 2018, 04:47

Si daca ar fi castigat ea meciul, ca asa era firesc sa se intample, TOT s-ar fi gasit niscai HATERS , sa scrie ca l-a castigat mai stiu eu cum ! Cand a obtinut cu multa dificultate victoriile acelea ERA TACERE ABSOLUTA contra ei !!! Sa va fie rusine uraciosilor si carcotasilor care sunteti buni doar sa tineti cu strainii contra celor de un neam , de o limba si de un sange cu voi !!! De aia , adica din cauza dezbinarii intre noi romanii, suntem perceputi asa cum suntem , vazandu-ni-se doar defectele .... RUSINE, MARE RUSINE VOUA HATERS .....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează