SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - GARBINE MUGUZURA, live stream online de la Australian Open 2020. Unde se vede semifinala

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 22:30

Simona Halep (28 ani, 3 WTA) mai are un singur hop până la finala de la Australian Open: în semifinale o va întâlni pe Garbine Muguruza (26 ani, 32 WTA).

Meciul va avea loc mâine, de la ora 06:30, iar partida se anunță cel mai dificil test al Simonei atât de la începutul acestui an, cât și de la Australian Open.

HALEP VS. MUGURUZA LIVE ONLINE PE EUROSPORT PLAYER

Jocul va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO, însă suporterii care nu au acces la TV pot urmări partida live video online pe Eurosport Player.

Eurosport Player e un serviciu online al celui mai popular canal de sport din lume, accesul fiind permis în schimbul unui abonament de 4,99 euro pe lună sau 24.99 euro pe an.

În schimbul acestui abonament, canalele Eurosport pot fi urmărite în direct și la calitate HD. Abonații mai pot solicita video-uri la cerere și pot urmări partidele din mai multe unghiuri.

HALEP VS. MUGURUZA LIVE ONLINE PE EUROSPORT: cinci dueluri până acum

Simona Halep și Garbine Muguruza au mai jucat până acum de cinci ori împreună. Bilanțul e însă negativ pentru româncă: două victorii și trei înfrângeri.

Victoriile Simonei au fost pe zgură: la Stuttgart în 2015 și la Roland Garros 2018, acesta din urmă fiind și ultimul meci direct între ele.

În schimb, Muguruza a evoluat mai bine pe hard: la Wuhan în 2014, la Feed Cup în 2015 și la Cincinnatti în 2017 a reușit să o învingă pe Simona.

HALEP VS. MUGURUZA LIVE ONLINE PE EUROSPORT: cum s-au descurcat în acest an

Muguruza a ajuns la Melbourne după ce s-a retras de la Hobart din cauza unei infecții virale care a epuizat-o. La Australian Open, iberica a început să se simtă mai bine, iar treptat și-a intrat în formă.

În schimb, Simona a jucat înainte doar în Turneul de la Adelaide, de unde a fost eliminată în sferturi de Aryna Sabalenka.

Citește și:

5 informații-cheie despre Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinala incendiară de la Australian Open » De la secretul pe retur și până la „vocile” vitale din vestiar

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează