SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

HALEP - PLISKOVA. Simona Halep, impresionată de o jucătoare de 21 de ani: „E foarte isteață în joc”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 11:19 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 11:24

Înaintea finalei de azi turneului de la Roma, contra Karolinei Pliskova (28 de ani, 4 WTA), Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a dezvăluit ce jucătoare din circuitu WTA o impresionează.

Simona Halep s-a declarat impresionată de jocul cehoaicei Marketa Vondrousova (21 de ani, 19 WTA), care a fost învinsă în seminalele turneului de la Roma de Karolina Pliskova, scor 2-6, 4-6.

„A fost accidentată după Roland Garros, s-a și operat din ce știu eu .E de înțeles forma pe care a avut-o anul ăsta. Este o jucătoare extraordinar de talentată, este foarte isteață în joc, este incredibil de greu de jucat contra ei ”, a declarat Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Vondrousova af ost numărul 1 la junioare, iar în 2019 a finalistă la Roland Garros, fiind învinsă de Ashleigh Barty, 1-6, 3-6. Anul 2017 a fost cel în care Vondrousova a început să impresioneze la senioare. A terminat anul pe locul 67 WTA și a câștigat primul titlu, la Biel/Bienne.  Simona Halep și Marketa Vondrousova s-au duelat de două ori în circuitul WTA, în 20109, iar cehoaica s-a impus de fiecare dată. Vondrousova a câștigat la Roma, scor 2-6, 7-5, 6-3, și la Indian Wells, 6-2, 3-6, 6-2.

FOTO. Cele mai tari imagini din Simona Halep - Garbine Muguruza

+7 FOTO

VIDEO  Revolta lui Țiriac: „Halep e luată sub gardă și dusă la hotel”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, față în față cu jucătoarea căreia îi dă coșmaruri: „Mă rog să nu fie pe partea mea de tablou” » Cum arată rivalitatea dintre cele două

CTP, după meciul care a dus-o în finală pe Simona Halep: „A «pus-o» cu capul pe Muguruza”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  21 Septembrie 2020, 13:50

Vondrousova este o jucatoare de mana stanga!Cand returneaza pe linia de fund-ca celelalte jucatoare-de regula pierde punctul respectiv!Dar are un stil unic-si imparabil-de a returna- prin forhand liftat-in terenul de langa fileu,undeva spre linia de margine, iar adversarele-care stau pe linia de fund-sunt neputiincioase sa respinga acele mingii scurte si liftate!Dupa un meci pierdut cu ea Simona Halep a marturisit ca a plans in vestiar!Si cred, ca tot asa a facut si Svitolina,care era in forma, dar nu a avut ce sa faca la jocul adversarei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close