SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, la cinci meciuri de un nou trofeu la Roland Garros! Cum arată traseul româncei până în finală

Simona Halep e la cinci meciuri de un nou trofeu la Roland Garros. foto: Guliver/Getty Images +13   FOTO
Simona Halep e la cinci meciuri de un nou trofeu la Roland Garros. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 22:31 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 23:08

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) a învins-o în minimum de seturi pe Irina Begu (30 de ani, 73 WTA), în turul II de la Roland Garros, scor 6-3, 6-4, și s-a calificat în turul III. 

După înfrângerea Marketei Vondrousova, retragerea Serenei Williams și eliminarea Victoriei Azarenka, tabloul Simonei Halep s-a limpezit considerabil. În turul III de la Roland Garros, Halep va da peste americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), care a trecut de Bernarda Pera (25 de ani, 61 WTA), scor 6-2, 6-0. Meciul se va juca vineri, organizatorii urmând să anunțe ulterior ora de start. 

GSP.ro a schițat un traseu virtual pentru Simona Halep, iar adversarele nu sunt unele de speriat pentru jucătoarea noastră, aflată în cursa spre cel de-al doilea trofeu al carierei la Roland Garros. Culmea, chiar următorul meci, cel cu Anisimova, pare să fie un test complicat în drumul către finală. Din faza optimilor, Simona întâlnește jucătoare pe care le-a dominat autoritar, în special în confruntările disputate pe zgură. 

  • Tur III: Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA)
  • Optimi: Eugenie Bouchard (26 de ani, 168 WTA) / Iga Swiatek (19 ani, 54 WTA)
  • Sferturi: Kiki Bertens (28 de ani, 8 WTA) / Maria Sakkari (25 de ani, 24 WTA)
  • Semifinale: Elina Svitolina (26 de ani, 5 WTA) / Elise Mertens (24 de ani, 20 WTA)
  • Finală: Garbine Muguruza (26 de ani, 15 WTA) / Karolina Pliskova (28 de ani, 4 WTA) / Petra Kvitova (30 de ani, 11 WTA)

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Irina Begu

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Halep - Begu: 

+9 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep și Irina Begu au oferit un schimb extraordinar: „Unul dintre cele mai bizare «raliuri» pe care le-am văzut la Roland Garros!”

Simona Halep și-a dezvăluit secretul! Ce face când joacă împotriva româncelor: „Sunt stresată la început” » Ce spune despre Amanda Anisimova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
viomarmi22
viomarmi22  •  01 Octombrie 2020, 13:30

Ostapenko tocmai i-a arătat ușa de la vestiar lui Karolina Pliskova ! Dacă trece de Anisimova deși cred că va fi un meci de 3 seturi, va avea o misiune mult mai dificilă cu poloneza Iga Swiatek, care după părerea mea joacă altceva față de acum un an de zile, chiar i-a scos tenisul din cap lui Vondrousova cu care Halep nu a câștigat niciodată !

johanisoaia
johanisoaia  •  01 Octombrie 2020, 10:48
Postat de catalin.palcu pe 01 Octombrie 2020, 08:12

In ce univers paralel e Bouchard peste Anisimova in anul 2020? Si trebuie sa intelegi tot contextul, unele jucatoare din lista aia nu sunt specialiste pe zgura, gen Kvitova, chiar Bertens. Dar clar tot traseul e greu fara doar si poate.

Bertens nu e specialista pe zgura? Ce ai luat in gura? Are peste 300 de partide disputate pe zgura si procentaj victorii peste 70%. Serena si Simona sunt cam singurele cu procentaj mai mare. Tauson poate dar cand joci vreo 50 de partide la 17 ani sigur le joci cu panarame. Deci sincer LOL.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  01 Octombrie 2020, 08:12
Postat de Nick Rasu pe 30 Septembrie 2020, 23:28

"Culmea, chiar următorul meci, cel cu Anisimova, pare să fie un test complicat în drumul către finală."...Culmea, chiar sinte-si prosti...dusi cu Pluta.... Toate celelalte jucatoare sint mai bune ca Anisimova.... Optimi: Eugenie Bouchard Sferturi: Kiki Bertens Semifinale: Elina Svitolina (26 de ani, 5 WTA) / Elise Mertens (24 de ani, 20 WTA) Finală: Garbine Muguruza (26 de ani, 15 WTA) / Karolina Pliskova (28 de ani, 4 WTA) / Petra Kvitova (30 de ani, 11 WTA)

In ce univers paralel e Bouchard peste Anisimova in anul 2020? Si trebuie sa intelegi tot contextul, unele jucatoare din lista aia nu sunt specialiste pe zgura, gen Kvitova, chiar Bertens. Dar clar tot traseul e greu fara doar si poate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează