SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Simona Halep a pierdut locul 2 WTA, dar poate cădea și mai jos! Cum se poate menține în Top 3

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 00:34

Simona Halep a fost eliminată în „optimi” la Indian Wells de Marketa Vondrousova, 19 ani, 61 WTA, scor 2-6, 6-3, 2-6. Românca n-a pierdut doar meciul, ci și locul 2 WTA!

Începând de luni, Simona va fi cel puțin pe locul 3 în ierarhia WTA, fiind depășită de Petra Kvitova (29 de ani).

Simona Halep poate pierde însă și locul 3 WTA. Poziția româncei e amenințată de 3 jucătoare: Karolina Pliskova, Elina Svitolina și Angelique Kerber.

Poate ajunge cel mult pe 5

Numai două dintre cele trei jucătoare pot trece însă de Simona la finalul turneului de la Indian Wells. Asta deoarece Kerber și Pliskova se află pe aceeași parte de tablou și se vor înfrunta în meci direct în semifinale.

  • Svitolina o poate depăși pe Halep doar dacă va ajunge în finala turneului.
  • Kerber trebuie să câștige turneul.
  • Pliskova să ajungă în finală.

Citește și:

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Jucătoarea din Cehia a suferit pentru fiecare punct: „Am alergat după fiecare punct. Credeam că o să mor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (59)
1745flo
1745flo  •  13 Martie 2019, 01:11

Alo, gsp, ati uitat sa ne spuneti cati bani va primi Țurcana de Talazu si cate vile isi va mai ridica la țară cu ei! Orice esec al Haplei este de fapt esecul vostru, cei care o mediatizati deşănţat, incat ni s-a acrit si de voi si de ea!

bazinga
bazinga  •  13 Martie 2019, 08:25

Nu pot sa inteleg de ce persoana aceasta se foloseste de acele sunete sinistre,atunci cand loveste mingea!Sharapova era exasperanta,opream sonorul cand urmaream meciurile ei,acum am dat de asta a noastra!N-o ajuta la nimic ca rage ca o vaca,asta e adevarul,dar sunetele emise sunt sinistre!Incet,incet,se face dreptate...coboara acolu unde ii este locul...dar vine zgura si ma tem ca va reveni puternic si imi strica dispozitia!

vnelu02
vnelu02  •  13 Martie 2019, 07:51

Am scăpat de "gânguritul"(!!!) Simonei care ne "mângâia"urechile. Acum putem comuta televizorul din modul "mute" la normal pentru a urmări continuarea turneului.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează