SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // VIDEO Simona Halep a clacat după eliminarea de la Indian Wells: „Am plâns în vestiar după mult timp”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 08:49

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată în „optimi” la Indian Wells de cehoaica Marketa Vondrousova, 19 ani, locul 61 WTA, scor 2-6, 6-3, 2-6.

„Infrângerile sunt mai uşoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită şi supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp pentru că am pierdut.

Dau 100% în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puţin când pierd. Simţeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere şi cred că este un lucru bun”, a spus Simona la conferinţa de presă.

Simona recunoaște că nu s-a regăsit pe teren: „Mi-am găsit ritmul abia după setul secund, simţeam că pot să câştig meciul. Dar după primul game am pierdut multă energie, mă simţeam răvăşită în unele momente şi am comis anumite greşeli, iar ea a dominat apoi meciul. Am jucat puţin greşit, am alergat prea mult şi am fost prea defensivă”.

91.205 $și 120 de puncte WTA a câștigat Simona Halep în urma prezenței în „optimi” la Indian Wells

Conferință de presă Simona Halep

Rezumatul meciului SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA

Citește și:

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Simona Halep a pierdut locul 2 WTA, dar poate cădea și mai jos! Cum se poate menține în Top 3

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
114899923004983
Cristian Stancu  •  13 Martie 2019, 13:09

La ora actuală,Halep,este de locul 20-35,penibilul in care se coboară,aroganță, nesimțire,faptul că, deși are nevoie de antrenor,ea,tot o ține, cu ,"HOME ALONE",ma face sa cred ca trebuie sa viziune de filmul"Cu nașu la psihiatru"....fata asta e aeriană,complet..nu stie ,pe ce planeta este..ca prea le-a avut la picioare,toate..mai ales ,MOCCA.

mosvasile
mosvasile  •  13 Martie 2019, 10:51

Fara primul serviciu, e un miracol ca Simona a ajuns,unde a ajuns!De fapt nici celelalte din top 10-cele arhicunoscute- nu stau cu mult mai bine,mai gresesc si ele si astfel mai era loc,Simona se scotea cu returul si cu mobilitatea!Dar ce te faci cu astea tinere, care vin din urma si bat la portile consacrarii?De Vondrusova chiar ma temeam,o vazusem in turneul de la Budapesta!Si are doar 19 ani.!Simona a alergat mult,a facut risipa de efort,dar a avut o adversara de netrecut,ca un zid!Chiar s-a vazut neputinta!A luptat ,dar nu a putut mai mult!Si cred ca asta a facut-o sa planga dupa meci!

blatistu49
blatistu49  •  13 Martie 2019, 09:46

e foarte buna cehoaica agresiva la 19 ani

Vezi toate comentariile (23)
Comentează