SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Simona Halep o va întâlni pe Lesia Tsurenko în optimi la Dubai » Când se joacă meciul

Lesia Tsurenko e adversara Simonei Halep din optimile de la Dubai // FOTO: Reuters
Lesia Tsurenko e adversara Simonei Halep din optimile de la Dubai // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 16:39

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a avansat astăzi în optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai după victoria în minimum de seturi reușită în fața lui Eugenie Bouchard, 24 de ani 79 WTA, scor 7-6 (4), 6-4. 

  • În optimile competiției, Simona Halep va da peste ucraineanca Lesia Tsurenko, 29 de ani, 23 WTA, care a învins-o azi pe chinezoaica Lin Zhu, 25 de ani, 107 WTA, scor 6-4, 6-7 (5), 6-3. Partida dintre Halep și Tsurenko se joacă miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior. 

Simona Halep și Lesia Tsurenko se revăd la doar o săptămână după ce jucătoarea noastră o învingea categoric pe ucraineancă în turul secund de la Doha. Halep s-a impus atunci cu 6-2, 6-3, după o partidă dominată cu autoritate - Detalii pe larg, AICI!

Întreg match-up-ul dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko e în favoarea româncei, care a învins-o în toate meciurile directe fără să piardă vreun set. 

Tsurenko e la cea mai bună clasare a carierei

La 29 de ani, Lesia Tsurenko a bifat o premieră importantă chiar în această săptămână: a atins, începând de luni, cea mai bună clasare a carierei, locul 23.

Jucătoarea născută la Kiev a câștigat 4 titluri de-a lungul carierei, ultimul în 2018, în Mexic. Anul acesta, Tsurenko a disputat finala de la Brisbane, pierdută în trei seturi în fața Karolinei Pliskova, a cincea jucătoare a lumii.

Tsurenko, maraton în turul II + a beneficiat de abandonul din primul tur

Tsurenko a avut parte de un meci lung cu Lin Zhu și a avut nevoie de set decisiv pentru a o învinge pe chinezoaica care o eliminase luni pe Elise Mertens, campioana de la Doha. Lesia a condus cu 6-4, 4-1, dar și-a complicat partida și a câștigat până la urmă în decisiv.

Jucătoarea din Ucraina va juca împotriva Simonei Halep deja cel de-al treilea său meci la Dubai. Spre deosebire de româncă, Tsurenko a jucat și în primul tur, unde a beneficiat de abandonul Yuliei Putintseva, 43 WTA, la scorul de 6-3, 2-0.

Citește AICI cronica meciului dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 Februarie 2019, 18:48

Daca Simona va juca la fel de prost cum a jucat azi cu Bouchard...s-ar putea ca tocmai ea sa fie "adversar facil"...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Februarie 2019, 18:04

adversarul care tocmai a batut-o pe cea care a batut-o pe Mertens, cea de la care a luat bataie Simona acum 3 zile e considerat facil de papagalii astia din redactia de invelit gogosi.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Februarie 2019, 17:36

Nu e un adversar facil, nu cred ca Simona va cadea in capcana de a-l considera astfel.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează