SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - QIANG WANG 6-4, 7-5 // Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe Halep: „Adică în staff-ul ei sunt aplaudaci? Sper să nu se mai repete!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 20:57

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) pentru că în primul set al meciului cu Qiang Wang (27 de ani, 18 WTA), la scorul de 4-3, le-a cerut celor din staff s-o încurajeze mai puternic.

„Ar fi trebuit să se termine meciul mult mai repede, dacă Simona nu s-ar fi montat negativ din pământ, din iarbă verde. Chiar n-am înțeles-o pe Simona. Ea a făcut un joc excelent în primul set. E o diferență între această atitudine a ei și cum îi mânca din priviri pe cei din echipa sa în trecut. Simona a arătat soliditate psihică.

Ce a făcut în această seară Simona sper să nu mai repete. Ea așteaptă ca staff-ul să fie galeria ei? E o greșeală de abordare. Simona se poate uita la domnul Stere Halep, care a aplaudat încontinuu, se poate uita la ceilalți suporteri.

Ea le spune celor de pe banca tehnică, cu substratul «Domne, eu vă plătesc». Adică ce sunt ei, aplaudaci? Nu e cazul ca Simona să aștepte aplauze de la antrenorul ei. Simona nu are dreptate.

Nu se poate ca acum Daniel Dobre să sară la fiecare minge a Simonei, că nu e felul lui ăsta. Simona nu era într-o situație dificilă ca să se enerveze și să se descarce așa. Nu cred că vom mai vedea un astfel de episod. Acel 5-1 din setul doi e un scor fals, Simona avea treabă cu băieții”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Digi Sport.

„Darren Cahill e cel mai mare om de tenis. E mentalist, nu mentor. Nu-l poate egala niciunul dintre antrenorii pe care-i văd acum în circuit. Cred că Simona trebuie să se liniștească și să lucreze cu Daniel Dobre, cu care poate face o echipă bună”

Cristian Tudor Popescu

Citește și:

Dialog între Halep și antrenorul Daniel Dobre: „Aplaudați mai tare! Să fie mai energici băieții”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (36)
335528277310355
Liliana Crăciun Savin  •  28 Martie 2019, 23:29

Tribunele nu erau pline pentru că era ora prânzului și era foarte cald. Suporteri cu steagul românesc cred că am văzut doar unul. Nu poți ști - chiar dacă ești un CTP - care este starea de spirit a unui om, deci nu are vreo relevanță faptul că Simona câștigase primul set iar la al doilea avea avantaj 1-0. Pur și simplu simțea nevoia să audă că este susținută, prin strigăte și aplauze. De la oamenii apropiați ei, că nu putea să ceară aplauze de la necunoscuții din tribune. Este greșită interpretarea lui CTP.

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Martie 2019, 23:10

Nimeni nu-i mai bun in lume la critici ca romanul ! In special stand in fotoliu si ne facand nimic ! Primii in lume la critici, ultimii in lume la realizari.

argus
argus  •  28 Martie 2019, 15:48
Postat de Daniel Buriu pe 28 Martie 2019, 11:54

In ce calitate comenteaza CTP???? Serios, chiar nu-mi dau seama de ce se baga in seama?

Cum "In ce calitate"? Cel putin aceeasi pe care o ai si "mataluta", de persoana libera in spune, scrie, publica ce gandeste! Deosebirea o face ca acesta este deja un jurnalist CUNOSCUT in timp ce "mataluta" dai din coate (pardon, "de tastatura") numai ca sa "te-ntrebi".

Vezi toate comentariile (36)
Comentează