SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP ȘI CAHILL S-AU DESPĂRȚIT

SIMONA HALEP ȘI DARREN CAHILL S-AU DESPĂRȚIT // Ce spune Andrei Pavel despre posibilitatea de a o pregăti pe Simona Halep: "E nevoie de un plan"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 15:41

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, este în căutarea unui antrenor, după ce australianul Darren Cahill a decis să întrerupă colaborarea. (Detalii AICI)

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a propus ca Andrei Pavel să revină în staff-ul Simonei Halep. (Detalii AICI) "Cneazul", fost loc 13 ATP, a vorbit despre posibiltiatea de o se despărți de Marius Copil, locul 53 ATP, și de a o antrena pe Simona Halep.

"Simona și Darren au făcut o treabă incredibil de bună împreună. Nu știam că Simona urmează să se despartă de Cahill. Am văzut pe Instagram. Nu am vorbit cu ea despre o eventuală colaborare. În plus, am o înțelegere pentru Marius Copil.

Treburile astea oricum nu se stabilesc de pe o zi pe alta. E nevoie de un plan", a declarat Andrei Pavel, 44 de ani pentru Adevărul.

Citește și: Simona Halep, fără antrenor?! » 3 variante la care ar putea apela după despărțirea de Darren Cahil

Citește și: Darren Cahill, despre cele mai intense momente trăite alături de Simona Halep: "Lucrurile pe care voi nu le vedeți fac diferența pentru mine"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
p.rares
p.rares  •  11 Noiembrie 2018, 19:16

Mare gresala sa faci experimente cu un " antrenor " fara experienta.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Noiembrie 2018, 17:25

si asta e antrenor??????

st.il.
st.il.  •  11 Noiembrie 2018, 17:17

Nea Pavele, las-o bre cu Dumnezeul ei (dacă-l are !) , că e prea bună la sportul ăsta și , oricum n-are nevoie de antrenor !. Cică !...Sau , cine știe , poate o ia nea Titi Ionescu (că iliuță e ocupat cu ***) !...Beah !...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează