SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep și Karolina Pliskova, colege de antrenament: „E relaxant. Îmi place să joc cu Simona”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 14:46

Simona Halep (3 WTA) și Karolina Pliskova (2 WTA) sunt forte bune prietene, iar în ultimele zile s-au antrenat împreună la Roland Garros.

  • Simona Halep o va întâlni, marți, în primul tur pe Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA). Ora întâlnirii încă n-a fost anunțată.

Cehoaica are doar cuvinte de laudă la adresa Simonei: „Îmi place întotdeauna să joc cu Simona Halep. Este o garanție că antrenamentul va avea un nivel bun, deoarece este o luptătoare. Dar, pe de altă parte, este și relaxant. Putem să râdem și să vorbim și despre alte lucruri, nu doar despre tenis”.

Cele două s-au antrenat împreună și în luna martie, la Miami.

„Mă simt încrezătoare după ce am cucerit titlul de la Roma, deci nu există niciun motiv pentru care să nu mă simt grozav” Karolina Pliskova

Karolina Pliskova o va întâlni în primul tur de la Roland Garros pe americanca Madison Brengle (29 de ani, 97 WTA).

Citește și:

L'Equipe: „La antrenament cu atleta completă” » Simona Halep se compară cu Hagi și a dezvăluit ce detestă: „Nu-mi place deloc”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează