SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

Simona Halep, primele cuvinte după debutul la Stuttgart: „Am jucat aproape cel mai bun tenis” » Cum a neutralizat-o pe Vondrousova

FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 19:08 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 23:15

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a învins-o pe cehoaica Marketa Vondrousova (21 de ani, 20 WTA) în turul II al turneului WTA de la Stuttgart, scor 6-1, 6-3.

  • Halep o va întâlni vineri, în sferturi, pe Ekaterina Alexandrova (34 WTA)

La finalul meciului, primul după o pauză de o lună, Halep a vorbit despre cum s-a simțit pe teren, despre probleme avute din cauza accidentărilor și a explicat cum se simte după prima victorie, după două înfrângeri, contra Marketei Vondrousova.

Simona Halep, după victoria cu Vondrousova: „A fost excelent!”

„Sunt aici de sâmbătă. Mă simt bine să fiu aici și le mulțumesc organizatorilor. Sunt foarte fericită să fiu aici, e a șaptea oară. De fapt, am așteptat câteva zile să joc și eram foarte motivată. Voiam să simt teren, să dau tot ce am mai bun. A fost un joc excelent și am simțit că am jucat aproape cel mai bun tenis al meu. A fost un meci extraordinar!

Am avut emoții înainte de meci pentru că am pierdut contra ei două ori și pentru că scurtele ei sunt foarte greu de jucat. Dar azi am știut la ce să mă aștept, ce să fac și am fost mai agresivă decât la precedentele meciuri.

Serviciul m-a ajutat foarte mult. Secretul? Nu am antrenat serviciul foarte mult pentru că am fost accidentată la umăr. Poate trebuie s-o iau mai ușor și să servesc doar în timpul meciului.”, a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren.

VIDEO Victor Hănescu, despre Halep: „Simona trebuie să-și pună toate calitățile la lucru”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, joc perfect la debutul la Stuttgart! Victorie fără emoții cu Marketa Vondrousova

ANALIZĂ GSP România în tranziție » Concluzii și întrebări după înfrângerea cu Italia din Billie Jean King Cup: cum va arăta echipa în continuare?

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
sexilianul
sexilianul  •  23 Aprilie 2021, 08:38

nu esti datoare decat familiei si pe noi sa nu contezi,bordei de piatra.......

347655969058390
Ion Popescu  •  22 Aprilie 2021, 22:31

Simona nu datoreaza nimic la nimeni decat familiei ei care a sustinut-o financiar si moral. "Statul roman", MTS nu au ajutat cu nimic tenisul, FRF. Este semnifificativ faptul ca cele mai bune jucatoare si anume Halep, Tig, Begu, Cirstea, Bogdan, Mitu nu au paricipat la meciul nationalei si acum obtin succese importante la Stuttgart si Istambul. La meciul RO-IT au venit jucatoarele care au primit bani de la "Stat" prin Steaua -MAPN. Nu oamenii de sport sunt de vina ci politicienii care in 30 de ani au distrus sportul si Romania in totalitate.

347655969058390
Ion Popescu  •  22 Aprilie 2021, 22:20

La Stuttgart au fost eliminate cele mai bune jucatoare-rachete nr.1 din SUA/Kenin, Germania/Kerber, Grecia/Sakari, China, Japonia, Croatia, Slovenia, Estonia, etc. Victoria Simonei este cu atat mai pretiosa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează