SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STRASBOURG

Sorana Cîrstea, victorie superbă cu Venus Williams! A cedat doar un game în decisiv

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 21:09 / Actualizat luni, 24 mai 2021 22:47

Sorana Cîrstea (31 de ani, 61 WTA) a obținut o victorie spectaculoasă cu americanca Venus Williams (40 de ani, 104 WTA), scor 6-1, 2-6, 6-1, în primul tur al turneului de la Strasbourg.

  • Sorana Cîrstea va juca în turul doi cu Shuai Zhang, din China (32 de ani, 45 WTA)

La primul meci de la revenirea după accidentarea care a ținut-o departe de turneul de la Roma, Sorana Cîrstea, campioana de la Istanbul, a început foarte bine meciul cu Venus Williams. S-a impus în primul set cu un categoric 6-1. Jucătoarea noastră a câștigat de trei ori pe serviciul adversarei și a reușit să câștige în premieră un set cu Williams.

Sorana Cîrstea, victorie mare cu Venus Williams

În setul doi, rolurile s-au inversat. Primele trei game-uri au fost câștigate contra serviciului, Venus de două ori, Sorana o dată. De la 3-2, Williams a jucat mai bine și nu i-a mai dat nicio șansă româncei, câștigând setul cu 6-2.

În decisiv, Cîrstea a jucat la un nivel incredibil. A început tare, a condus cu 3-0 și a controlat până la final setul, pe care l-a câștigat cu 6-1.

A fost un meci foarte bun pentru prima rundă. Vin după o accidentare, iar să pot juca la capacitate maximă înseamnă mult. A fost un meci cu suișuri și coborâșuri. Când joci cu Venus știi că mereu va fi o luptă. Sunt foarte fericită că sunt sănătoasă și că sunt în Strasbourg după atâția ani
- Sorana Cîrstea

3-1este scorul meciurilor dintre Venus Williams și Sorana Cîrstea

235.238 de dolarieste valoarea totală a premiilor turneului de la Strasbourg

Citește mai multe știri din tenis: 

Mihaela Buzărnescu a primit o veste excelentă înainte de Roland Garros + recordul României la turneul de la Paris

Daniel Dobre, informații despre recuperarea Simonei Halep » Ce spune despre participarea la Wimbledon și Jocurile Olimpice

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
ticbic
ticbic  •  25 Mai 2021, 01:11

Venus Williams implineste 41 de ani peste 3 (trei) saptamani, pe 17 iunie 2021! Nu intelg de ce insista sa se faca de ras in halul asta, cata vreme a avut glorie si respect universal la vremea ei... o mare campioana care sfarseste urat si penibil, desi are bani de nu-i poate cheltui pana la sfarsitul vietii oricat s-ar stradui! Nu inteleg de ce nu se retrage decent si onorabil, prezervandu-si aura si faima cu demnitate si onoare. Inteleg ca n-are familie, n-are copii, n-are niciun scop in viata, ca s-ar plictisi de moarte daca se va lasa de tenis... insa, te poti retrage cu decenta din circuit si poti apoi sa joci de placere in tot felul de meciuri demonstrative sau pentru publicitate. Este penibil, daca nu chiar grotesc... In fine, avea dreptate Ion Tiriac, ca si sora-sa, Serena, va implini 40 de ani in septembrie anul asta! Pai daca si Sorana Carstea va bate astazi (ca nici ea nu mai e tinerica de 22 de ani), e evident ca trebuie sa faceti un pas in spate si va puneti rachetele in cui! Gata, e suficient, e mult prea mult si ***, noua, spectatorilor de tenis feminin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  24 Mai 2021, 22:54

Dacă o bătea acum 10 ani era o știre, nu la 40 de ani.

merace
merace  •  25 Mai 2021, 22:18

Bianca tocmai s-a retras, deci Sorana joacă optimile pentru un loc în semifinale! Hai Sorana!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează