SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

VIDEO Nick Kyrgios a lovit din nou! L-a imitat pe Rafael Nadal și și-a provocat adversarul să facă același lucru: „Eu nu port chiloți”

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 16:08

Nick Kyrgios (24 de ani, 26 ATP) și Gilles Simon (35 de ani, 61 ATP) s-au duelat azi pentru un loc în turul al treilea, iar australianul s-a impus cu 6-2, 6-4, 4-6, 7-5. 

În timpul partidei, Kyrgios a primit un avertisment din partea arbitrului de scaun pentru că a depășit limita de timp de la serviciu, atunci el a imitat gesturile pe care le face Rafael Nadal înainte de a servi, cunoscut fiind că spaniolul ajunge de multe ori la limita acceptată de timp

„Nu am făcut nimic în plus, dar aceasta este tehnica mea”, a spus Nick la conferința de presă. 

Câteva game-uri mai târziu și Gilles Simon l-a imitat pe Nadal. Întrebat cine s-a descurcat mai bine, australianul a răspuns: „Nu știu, nu port chiloți pe sub șort, așa că probabil Gilles”. În runda următoare Kyrgios îl întâlnește pe Karen Khachanov (23 de ani, 17 ATP), iar în optimi de finală ar putea da chiar peste Rafael Nadal.

VIDEO Rafael Nadal a lovit în cap o fetiță de mingi: „Am tras o mare sperietură” » A pupat-o și i-a făcut un cadou special

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Ianuarie 2020, 19:16

Kyrgios ...cel mai mare tenismen al tuturor timpurilor...trecute...prezente si viitoare...

catalin.palcu
catalin.palcu  •  24 Ianuarie 2020, 12:10

un clovn acest Kyrgios. il ironizeaza pe Nadal cand nu-i ajunge nici la glezna, metaforic vorbind. La 24 de ani a jucat 2 sferturi de finale la GS, astea sunt performantele carierei lui.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează