FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

VIDEO FRF a semnat contractul de parteneriat pentru Cupa României până în 2030 » Răzvan Burleanu: „O vom duce la alt nivel!”

Răzvan Burleanu alături de Julio Iglesias, CCO al Kaizen Gaming
Răzvan Burleanu alături de Julio Iglesias, CCO al Kaizen Gaming

Articol de , - Publicat marti, 12 martie 2024 15:06 / Actualizat marti, 12 martie 2024 15:31

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut o conferință de presă în care a dezvăluit că FRF și Betano vor prelungi parteneriatul din Cupa României, început în urmă cu doi ani, până în 2030.

De la semnarea contractului, întregul format al Cupei României s-a schimbat: de la meciuri eliminatorii la grupe de câte 6 echipe.

Corvinul - CFR Cluj se dispută în nocturnă, la Hunedoara
Corvinul - CFR Cluj
Corvinul - CFR Cluj se dispută în nocturnă, la Hunedoara

Răzvan Burleanu, acompaniat de Julio Iglesias, CCO (Chief commercial officer, n.r. - director comercial) al Kaizen Gaming, companie care deține brandul Betano, au vorbit despre prelungirea contractului dintre FRF și casa de pariuri.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne propunem să ducem Cupa României Betano la un alt nivel”

„Este un moment deosebit, întrucât marcăm cea mai lungă prelungire de parteneriat înregistrată vreodată de către FRF – o extindere de 6 ani a colaborării noastre cu Betano pentru Cupa României.

Acest nou contract, unul pe o perioadă atât de îndelungată, reflectă încrederea reciprocă dintre FRF și Betano, dar și recunoașterea contribuției esențiale la dezvoltarea și promovarea fotbalului românesc.

Împreună, ne propunem să ducem Cupa României Betano la un alt nivel și să consolidăm poziția acestei competiții ca unul dintre cele mai importante evenimente sportive din țara noastră.

Parteneriatul nostru nu este doar o alianță comercială, ci un parteneriat strategic ce reflectă angajamentul nostru comun față de promovarea valorilor sportului.

Una dintre realizările remarcabile ale acestei colaborări este efortul susținut în ceea ce privește proiectele de marketing dedicate creșterii vizibilității și notorietății Cupei României”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Istoricul bunei colaborări cu FRF și perspectiva comună asupra potențialului sportului în România ne-au oferit cele mai bune premise pentru a continua acest parteneriat, care devine astfel cea mai extinsă colaborare a noastră la nivel global. Performanța remarcabilă înregistrată de actualul format competițional este cea mai bună încurajare de a continua să contribuim împreună la dezvoltarea sportului pe plan local

- Julio Iglesias, CCO Kaizen Gaming

VIDEO Răzvan Burleanu laudă noul format al Cupei României: „Am adus mai multă lume pe stadioane, a crescut fondul de premiere”

Citește și alte știri:

Iuliana Demetrescu, criticată după Oțelul – Poli Iași: „Arbitrează cu aceeaşi măsură!”
Oțelul – Poli Iași
Iuliana Demetrescu, criticată după Oțelul – Poli Iași: „Arbitrează cu aceeaşi măsură!”
Comentatorul din Liga 1 a răbufnit după meci: „Mă dor ochii. Nu se poate așa ceva!”
OȚELUL - POLI IAȘI 1-1
Comentatorul din Liga 1 a răbufnit după meci: „Mă dor ochii. Nu se poate așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează