FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR - FCSB 1-1 // Ce note au luat jucătorii criticați de Gigi Becali + cine e singurul fotbalist care a primit 4

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 08:49

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate în derby-ul de duminică seara, scor 1-1, la fel cum s-a întâmplat și în toate cele 4 meciuri disputate pe parcursul campionatului trecut.  Roș-albaștrii au condus la pauză (Coman '24), dar CFR a dominat autoritar repriza secundă și a reușit să egaleze în minutul 48, prin Țucudean.

Echipa lui Dică a contat doar în prima repriză, când a jucat mult mai bine și a avut chiar șansa de a face 2-0. Cei mai buni steliști de pe teren au fost Florinel Coman, marcatorul unicului gol al roș-albaștrilor, dar și fundașul Romario Benzar, cel mai sigur fundaș din defensiva FCSB-ului. Ambii au fost notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

Dragoș Nedelcu, Mihai Bălașa și Lucian Filip s-au numărat printre victimele favorite ale lui Becali, care i-a criticat dur după meci. Toți 3 au jucat slab în "Gruia". Primii doi au primit nota 5, în timp ce Filip a fost notat cu 6.

Alți doi steliști care au dezamăgit aseară au fost Mihai Roman și Teixiera, ambii primind nota 5.

Din tabăra campioanei au ieșit în evidență în special George Țucudean și Damjan Djokovic, cei care au și contribuit la golul egalizator. Ambii au primit nota 7, la fel ca fundașul Cristi Manea.

Cel mai slab jucător al "feroviarilor" a fost fundașul maghiar Adam Lang, cel care a făcut o eroare imensă la faza în urma căreia Florinel Coman a deschis scorul.


*Click pe imagine pentru zoom!

Vezi și: 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  17 Septembrie 2018, 14:47
Postat de haideusicfr pe 17 Septembrie 2018, 11:18

Ala ca ala ,ieri a jucat binisor ,dar Paun? Nouvier marcheaza pentru Sepsi ,iar CFR se chinuie cu Paun. Sau Mailat era mai bun oricum. CFR se bate singura ,vezi gafa de ieri ,din meciul cu Viitorul .Am auzit ca si in cupe a fost la fel. Iar Hoban e spectator....

Dr. Muri-Gheorghe 1-1.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Septembrie 2018, 11:22

acum am vazut si nota lui Benzar. ahahah !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Septembrie 2018, 11:21

doar pe gsp putea Omrani sa ia nota de trecere. Coman a luat 7 ca a primit pasa de gol de la adversar :)). circul gsp de luni cu notele date jucatorilor e probabil singura comicarie pentru care lumea va mai cumpara fituizca

Vezi toate comentariile (5)
Comentează