FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eric a negociat cu Dănciulescu și are un mesaj pentru dinamoviști: "Nu mai pot aștepta prea mult, am și eu o viață!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 18:16

Eric de Oliveira e liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș și e pe lista celor de la Dinamo și ACS Poli Timișoara.

Mijlocașul brazilian de 31 de ani susține că a purtat o primă rundă de negocieri cu Ionel Dănciulescu și recunoaște că ar fi de acord să îmbrace tricoul alb-roșu.

"Am avut o convorbire cu Dănciulescu în urmă cu două săptămâni, dar nu s-a finalizat nimic. N-am primit nicio ofertă concretă. Eu sunt liber de contract, sunt dispus să reluăm negocierile, mai ales pentru o echipă ca Dinamo. Din câte am înțeles, domnul Contra ar fi de acord să vin. Acum trebuie să vedem dacă domnul Adrian Mutu și domnul Negoiță sunt de acord. Dar nu mai pot aștepta prea mult, am și eu o viață.

Eu acum caut ce-i mai bine pentru familia mea. Am 31 de ani și vreau să-mi fac casă aici, la Mediaș. Aș fi dispus să fac o schimbare pentru performanță și pentru o nouă provocare.

Am vorbit și cu Timișoara. Dacă e vorba de performanță, mai las și din pretențiile financiare. E vorba de Dinamo, nu de orice echipă. Dacă vor, știu unde să mă găsească. Eu sunt dispus la orice discuție.

Am și oferte concrete, dar nu pot spune numele echipelor", a declarat Eric la TV Dolce Sport.

Brazilianul a ajuns în România în sezonul 2007-2008, când a fost împrumutat la Gaz Metan de la Metropolitano. De atunci a mai evoluat în țara noastră pentru Pandurii și din nou pentru formația din Mediaș.

6 goluri
în 34 de meciuri în Liga 1 a marcat Eric în sezonul trecut pentru Gaz Metan

49 de goluri
în Liga 1 a marcat Eric în toată cariera sa

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
danirovl
danirovl  •  03 Iulie 2017, 00:28

Daca asta ar mai slabi un pic , si ar juca si el mai serios....adica fotbal din ala mai putin 'baletizat', ar fi un jucator bun pt 1 an sau doi. Daca vin albin, eric,plus un atacant mai rapid, si se renunta la busuladzici, dinamo o sa joace un fotbal frumos.

zecs93
zecs93  •  02 Iulie 2017, 23:31

Albin,Eric si inca un varf + 1 fundas stanga in caz ca se concretizeaza plecarea lui FILIP LEMNU !!!

zizu
zizu  •  02 Iulie 2017, 21:23
Postat de Velea Danut pe 02 Iulie 2017, 21:13

Zizule, sa nu înțelegi ca am ceva cu Danciu, chiar il respect, mai puțin pe prizatul mutu, dar Danciu ar trebui sa evite sa intre in transferuri fiindcă se face de ras in fata jucatorului. Din acest pct. de vedere chiar este ca portarul de la stadion.

crezi tu ca mai mult decat celalalt infractor de la jilava cu celebrele lui transferuri? hmmmm

Vezi toate comentariile (18)
Comentează