FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Decizia care îl va enerva pe Becali » Ce a făcut Tavi Popescu după întreruperea campionatului

FOTO: Instagram @octavianpopescu7 +38   FOTO
FOTO: Instagram @octavianpopescu7

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 13:20 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 16:39

Octavian Popescu, extrema de la FCSB, și-a făcut un nou tatuaj. Din Dubai, acolo unde e în vacanță, Tavi a postat o fotografie prin care le-a arătat fanilor ultimul tatuaj.

Popescu și-a făcut un tatuaj uriaș pe piciorul drept, inspirat din filmul Scarface, cu Al Pacino în rolul principal, cel al lui Tony Montana. De asemenea, Tavi și-a tatuat mesajul „The world is yours” (n.r. - lumea e a ta).

Decizia care îl va enerva pe Becali » Ce a făcut Tavi Popescu după întreruperea campionatului
FOTO: Instagram @octavianpopescu7

Decizia lui Popescu îl va enerva, cel mai probabil, pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, mai ales că „decarul” echipei are un sezon modest, în care a pierdut echipa de start, a marcat două goluri și a dat două assist-uri în campionat.

Gigi Becali: „Stai să ajungi vedetă, după îți faci tatuaj”

„De obicei vedetele pot să își permită așa ceva: Neymar, Messi, Ronaldo, adică ăștia pot. Dacă nu ai ajuns vedetă, ești penibil să faci asta, dar eu vorbesc la modul general. Vine, joacă la FCSB două meciuri, pac, s-a tatuat! 

Băi, stai puțin, are și Coman, dar e Coman, e vedetă, poate să aibă. Stai să ajungi vedetă și după”, a declarat recent Gigi Becali.

Gigi Becali, explicații pentru forma slabă a lui Octavian Popescu

+34 FOTO

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin... E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea... Nu știu, nu vreau să spun... Am fost toți tineri. 

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână».

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva... Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. 

Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

VIDEO Gigi Becali nu înțelege ce se întâmplă cu Tavi Popescu: „Ești cel mai bun la 18 ani și cel mai slab la 20?”

Citește și:

Unde își petrec dinamoviștii Crăciunul: cu iubita la Paris, escapadă în Dubai + alegerea specială a antrenorului Kopic
dinamo
Unde își petrec dinamoviștii Crăciunul: cu iubita la Paris, escapadă în Dubai + alegerea specială a antrenorului Kopic
Ivana Knoll, cea mai sexy Crăciuniță! S-a costumat în cea mai îndrăzneață ținută: „Fii obraznic și scutește-l pe Moș Crăciun de un drum!”
MONDEN
Ivana Knoll, cea mai sexy Crăciuniță! S-a costumat în cea mai îndrăzneață ținută: „Fii obraznic și scutește-l pe Moș Crăciun de un drum!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  26 Decembrie 2023, 16:24

Daa juca în clipuri scurte … penibil , ăstuia împreunare îi mai trebuie !

VardyParty
VardyParty  •  25 Decembrie 2023, 17:32

Băiatul asta daca trăia in America, era mult mai bine plătit!! O față ca a lui, justinbiberiană, este foarte căutată de producătorii de clipuri de rap. Sigur, îi mai trebuie ceva tatuaje.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează