FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Acord Horațiu Moldovan - Atletico Madrid! Cifrele colosale ale contractului

Portarul Horațiu Moldovan a bătut palma cu Atletico Madrid
Portarul Horațiu Moldovan a bătut palma cu Atletico Madrid

Articol de , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 14:01 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 15:42

GSP.ro a aflat că Horațiu Moldovan (25 de ani) a bătut palma cu Atletico Madrid, urmând ca los rojiblancos să-i achite clauza de reziliere a contractului, în valoare de 800.000 de euro.

UPDATE 15:30. Atletico Madrid trimite notificare Rapidului

GSP a aflat, pe surse, că Atletico Madrid va trimite azi notificare clubului Rapid. Îi va informa oficial pe giuleșteni că-l dorește pe Horațiu Moldovan și că va plăti clauza de reziliere a portarului, 800.000 de euro.

Horațiu Moldovan este la un pas de transferul carierei, mutarea în La Liga, la Atletico Madrid, unul dintre granzii campionatului spaniol.

Scandal la Universitatea Cluj! Ianis Stoica nu s-a mai prezentat la antrenamente și vrea să plece de la echipă
U CLUJ
Scandal la Universitatea Cluj! Ianis Stoica nu s-a mai prezentat la antrenamente și vrea să plece de la echipă

Horațiu Moldovan, acord de principiu cu Atletico Madrid! Cifrele transferului

GSP.ro a aflat că portarul Rapidului și al naționalei României de seniori a purtat negocieri cu reprezentanții lui Atletico, părțile ajungând la un acord de principiu.

Horațiu ar urma să aibă un contract pe 4 ani și jumătate, până în vara lui 2028, și să înceapă cu un salariu anual de 800.000 de euro, care să crească gradual, de la an la an. Asta ar însemna că cei 4 ani și jumătate de contract i-ar aduce lui Horațiu aproape 5 milioane de euro!

Despre subiect a scris și digisport.ro.

Atletico Madrid a intrat pe fir în ultima clipă

În ultimele zile, Horațiu Moldovan s-a aflat în negocieri cu Real Betis, locul 7 în Spania. Până ca andaluzii să acționeze concret și să plătească clauza de reziliere a contractului dintre Moldovan și Rapid, Atletico Madrid a intrat pe fir.

Important: Rapid nu se poate opune transferului, atât timp cât los rojiblancos achită 800.000 de euro, suma prevăzută drept clauză de reziliere a contractului.

Atletico Madrid este unul dintre principalele 3 cluburi ale Spaniei în ultimul deceniu, de două ori campioană (în 2014 și 2021), de două ori finalistă de Champions League, în 2014 și 2016.

„Saltelarii” luptă an de an pentru primele locuri în Spania și fazele superioare din Champions League, cea mai importantă competiție continentală intercluburi.

Provocare colosală pentru Horațiu Moldovan: concurență cu Jan Oblak

Problema lui Horațiu Moldovan, mai ales că se apropie Campionatul European, este probabilitatea infimă ca el să fie titular la Atletico Madrid. Poarta madrilenilor este apărată de ani buni de slovenul Jan Oblak, unul dintre cei mai buni goalkeeperi ai lumii.

Acord Horațiu Moldovan - Atletico Madrid! Cifrele colosale ale contractului
Horațiu Moldovan ar lupta cu Jan Oblak (foto) pentru postul de titular la Atletico Madrid

În prezent, al doilea portar al lui Atletico este croatul Ivo Grbic. El nu a apărat deloc în acest sezon, semn că Simeone nu-l consideră a fi o soluție între buturi.

Vestea bună pentru Moldovan este că Atletico concurează în continuare în 3 competiții, campionat, Cupa Regelui și Champions League. Este posibil ca Diego Simeone să dorească să-l menajeze pe Oblak măcar în una dintre aceste competiții.

VIDEO. Cristiano Bergodi, despre transferul lui Horațiu Moldovan: „Eu asta l-am sfătuit”

Mai multe știri de actualitate:

A fost la FCSB, a lăsat și U Cluj, a preferat Ungaria în detrimentul lui Dinamo » Cum l-au convins maghiarii

N-a mai răbdat » Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru FCSB - UTA, cu 4 zile înaintea meciului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
danglumetu
danglumetu  •  20 Ianuarie 2024, 15:10
Postat de Fotbalegalpariurisihotie pe 19 Ianuarie 2024, 21:05

"Daca" este o improbabilitate. Sa ai gura aurita si imi doresc sa fie asa. Dar "daca" este o vorba in Romania ce ne-a dus in faliment si sperante desarte.

e adevarat ca l-au luat cu bani de seminte, dar ceva, la care nu avem acces noi cititorii, iar gspistii nici atit, au avut in cap cind l-au achizitionat! cine sa-l intrebe pe simeone***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur33
laur33  •  19 Ianuarie 2024, 21:31

Colosali sunteți voi mai Daniel Grigore și Carmen Dumitru. Colosale? De ce sunt asa de colosale cifrele? Prețul de transfer e mic, iar salariul este și el mic pentru Atletico. Voi știți ce scrie în Dex la cuvântul colosal?

Cocos7
Cocos7  •  19 Ianuarie 2024, 21:12

Oblak este unul dintre cei mai buni 5 portari din lume. Nu prea vad unde este concurenta. Diferența dintre cei doi este ca dintre Haaland si Puscas.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează