FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Refuzul categoric al unui miliardar al României: „Cum să ajut Dinamo?! Nu-mi permit să spun că fac echipă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 13:14 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 14:05

Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis și președinte al FRT, a vorbit deschis la „Prietenii lui Ovidiu” despre o posibilă investiție în echipa de fotbal a clubului Dinamo.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Ion Țiriac a fost în martie 2022 pentru a doua oară la „Prietenii lui Ovidiu”

- Domnule Țiriac, sunteți un vechi dinamovist. Nu vă doare sufletul când vedeți că echipa se prăbușește, de ce nu o ajutați?

- Cum să o ajut? Nu-mi permit să spun că fac echipă la Dinamo cum nu mi-am permis să spun că fac echipa națională în '72, când voiau să fiu ministru al sportului.

 Nu știam să fac o echipă! Dar ce vreau să vă spun este că nu pot să mă bag la fotbal, este o altă meserie! Alta total. Pe care nu-l înțeleg. Și nu înțeleg cum am ajuns și la fotbal în halul ăsta, chiar nu înțeleg. Mă doare rău de tot ce se întâmplă la Dinamo! Am fost milițian, am mâncat o pâine de minister de acolo 20 de ani.

- Ce grad aveți?

- Am avut grad mai mititel, nu ca Năstase. Nu, nu... Cu gradul nu. E foarte adevărat că după Atena eram pe listă și am fost aprobat de președintele de atunci să primesc un grad de general. 

Respectuos m-am dus la Cotroceni și le-am spus: „Nu merit! Ce-am făcut eu? N-am fost nici campion mondial, nici olimpic. Are nevoie mai mult nenea Ivan”. Și mi-am permis să mai spun numele de Lipă. Atunci i-a făcut pe ei și eu am rămas colonel. Dar mă deranjează un lucru. Că trebuie să-i spun lui Năstase domn general!

Citește și alte știri despre Dinamo:

FC Dinamo = interzis! Începe scandalul în Ștefan cel Mare: clubul nu mai are voie să folosească numele » Ce spune Nicolae Badea
DINAMO
FC Dinamo = interzis! Începe scandalul în Ștefan cel Mare: clubul nu mai are voie să folosească numele » Ce spune Nicolae Badea
Cu ochii în lacrimi, Filip și-a anunțat plecarea de la Dinamo: „Mi-e rușine! M-am săturat, mă simt penibil”
CS Mioveni - Dinamo
Cu ochii în lacrimi, Filip și-a anunțat plecarea de la Dinamo: „Mi-e rușine! M-am săturat, mă simt penibil”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (28)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Iulie 2022, 00:55
Postat de ge0x pe 16 Aprilie 2022, 18:42

Ba vere ,da în viața nu poți să oferi și fără să ceri ceva înapoi? Până la urmă ce faci cu atâția bani? Că ani sau tinerețe nu poți cumpăra. Mâine poimâine mori. La ce ți-a folosit miliardele? Alții și au dat toată averea pentru a face bine, alții și au dat viața pentru a face bine. Tu Țiriac care zici că ai mâncat o pâine de la Dinamo și zici că te doare sufletul, nu poți da acolo și tu ceva înapoi? Plus că are vrăjeală proastă, că el nu se pricepe. Dar hai sa fim serioși ..se pricepe Țiriac la asigurări, la mașini, la bănci, la tenis, la patinaj, etc și ne o aruncă pasta că nu se pricepe la fotbal. Ba dai dracu de treabă. Zi ba Țiriac că nu vrei sa dai un leu fara să scoți profit înzecit, dar nu ne lua de proști.

Liga B tarane? Faliment?

misterverde
misterverde  •  17 Aprilie 2022, 00:46
Postat de creeperno115 pe 16 Aprilie 2022, 22:37

Daca nu se pricepe, atunci sa bage bani in DDB si sa conduca suporterii clubul si Tiriac sa aiba statuie in fata noului stadion

Sau sa i dea direct lui bucurica si tararache .. :)))

creeperno115
creeperno115  •  16 Aprilie 2022, 22:37

Daca nu se pricepe, atunci sa bage bani in DDB si sa conduca suporterii clubul si Tiriac sa aiba statuie in fata noului stadion

Vezi toate comentariile (28)
Comentează