FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIE

Fotbalistul momentului în Superligă, cu gândul la națională: „Am auzit că domnul Edi s-a supărat pe mine, din cauza interviului pe care l-am dat”

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 10:45 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 11:59

Aflat în cel mai bun moment al carierei sale, Sebastian Mailat (25 de ani) este cu gândul la echipa națională.

Mijlocașul ofensiv de la FC Botoșani a punctat de două ori în victoria cu UTA, 2-0, și a ajuns la 15 goluri în 33 de partide. 

După meciul de la Arad, fotbalistul a vorbit despre posibilitatea de a juca la echipa națională și despre declarațiile date pe 25 martie, când se declara deranjat că nu a fost convocat pentru partidele cu Andorra și Belarus.

Marian Aliuță și-a spus oful pe ritmuri de manele, după ce s-a botezat la 45 de ani: „Am prieteni care spun că e greșit ce am făcut!”
INEDIT
Marian Aliuță și-a spus oful pe ritmuri de manele, după ce s-a botezat la 45 de ani: „Am prieteni care spun că e greșit ce am făcut!”

„Echipa mă ajută şi are încredere în mine. Sunt modest pentru că ştiu unde aş vrea să ajung şi ştiu că pot. Sunt genul care îmi place să las capul în pământ şi să muncesc cât mai mult. 

Când am rezultate, mă bucură acest lucru. Vrem să prindem primele două locuri din play-out, cred că ne putem îndeplini obiectivul.

Nu ştiu dacă mă ignoră selecţionerul. Din cauza interviului pe care l-am dat, am auzit că domnul Edi s-a supărat pe mine. Dar n-am bătut nicio secundă un apropo spre el.

Cu siguranţă, mă motivează acest lucru. Dar sunt un băiat modest, ţin capul plecat şi muncesc. Dacă domnul Edi va crede că mi-a venit rândul şi că pot să fac faţă la naţională, cu siguranţă mă va chema”, a spus Sebastian Mailat, potrivit OrangeSport.

Cu siguranță că mă așteptam. Cel mai deranjant lucru pentru mine e că nici măcar nu s-a vorbit, nici măcar nu s-a auzit de numele meu. 

Dacă am da la o parte străinii, pe Dugandzic și Compagno, eu aș fi cu Alibec, ambii cu 11 goluri. Cred că meritam măcar să se vorbească despre mine

Sută la sută eram acolo! Sută la sută eram acolo și eram cred că jucătorul anului! Aș vrea să ajung la o echipă care se bate la titlu, pentru că eu cred că sunt un jucător care în momentul de față merită asta. Nu știu dacă neapărat mi-am pus în cap să ajung la FCSB. 

– Sebastian Mailat, în martie 

Citește și: 

Adrian Mutu, nemulțumit că joacă de Paște » Iese la atac: „Nu e OK! El știe mai bine ce se întâmplă cu programările”

Ioan Andone e sceptic în privința noilor șefi ai lui Dinamo: „Ce încredere să am în Voicu și Nicolescu? Știți ce vor să facă?”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  15 Aprilie 2023, 17:40

*** n-are nevoie de mailat; el îl are pe ieanis

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  15 Aprilie 2023, 13:33

Terminati mai cu titlurile astea..."fotbalistul momentului" in ...play out ! Dar probabil va gindeati ca la o nationala retrogradata in liga "tz"shpe "e buni" doar aia din play-out !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează