FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul momentului din SuperLigă, propus la FCSB: „Costă 1,5 milioane. E peste Coman!”

Sebastian Mailat, la balon, într-un meci cu CFR Cluj // foto: Imago Images
Sebastian Mailat, la balon, într-un meci cu CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 17:35 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 18:03

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, l-a propus indirect pe Sebastian Mailat (25 de ani), autorul a 14 goluri în acest sezon de SuperLigă, la FCSB.

Cu 3 goluri în ultimele două meciuri, prin care a adus două victorii importante echipei sale, Sebastian Mailat este omul momentului în SuperLigă.

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, îl evaluează pe Mailat la cel puțin 1,5 milioane de euro și consideră că jucătorul de atac, obișnuit să joace în banda stângă, ar face față cu brio la FCSB.

„Am plecat la 04:00 dimineața din cantonament” » Florinel Coman și momentul care l-a schimbat complet: „Un sentiment pe care n-am cum să-l explic”
FCSB
„Am plecat la 04:00 dimineața din cantonament” » Florinel Coman și momentul care l-a schimbat complet: „Un sentiment pe care n-am cum să-l explic”

Valeriu Iftime, despre Sebastian Mailat: „Poate să joace la FCSB. Este peste Coman”

„Ca să nu îl vezi pe Mailat trebuie să ai o problemă mare de atenţie. Are calităţi foarte bune, este foarte inteligent şi echilibrat. Dacă poate să rămână aşa, va fi un jucător foarte bun.

El mai are un an de contract cu mine. Dacă nu îl vând, nu mai semnează cu mine (n.r. - un nou contract). Aveam jucători de jucători, dar nu pot să îi ţin, nu am bugetul FCSB. Îl voi pierde.

Mailat poate să joace la FCSB, 100%. Oriunde poate să joace. Eu cred că este chiar şi peste Coman puțin (n.r. - Florinel, titular la FCSB).

Nu l-a luat nimeni în seamă până acum pe Mailat. Îi place mai mult banda stângă. Cred că Mailat costă între 1,5 și două milioane de euro. Dar el trebuie să demonstreze la o echipă mai mare”, a afirmat Iftime conform Fanatik.

Sebastian Mailat, cel mai bun marcator din play-out

Sebastian Mailat a înscris 14 goluri în acest sezon de SuperLigă, plus unul în Cupa României. Prin reușitele sale le-a adus puncte prețioase celor de la FC Botoșani, care luptă pentru una dintre primele două poziții din play-out și, implicit, șansa de calificare în preliminariile Conference League.

Al treilea cel mai bun marcator din campionat, Mailat este evaluat de Transfermarkt la 650.000 de euro. La Botoșani a ajuns în ianuarie 2022, gratuit, de la CFR Cluj.

Doar Andrea Compagno (FCSB) și Marko Dugandzic (Rapid) au înscris mai multe goluri decât Mailat în acest sezon, fiecare câte 17. 

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, interviu în ziua de Paște » „Cu ei 3 încep echipa cu Farul” + „Într-un an, ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
befree
befree  •  17 Aprilie 2023, 20:38

N-a facut fata la cfr si face la fcsb? NICIODATA!

Moshu
Moshu  •  17 Aprilie 2023, 20:24

Hahaha,asta devine mai penibil decit jj ! Mailungul asta cica-i fotbalist !! Putem fi putin seriosi,cu cine face asta meciuri bune ? Prin play-out-urile alea se descurca cu toti descultii si zice If time ca-i geniu !

romeverest
romeverest  •  17 Aprilie 2023, 20:05

Iftimie incearca sa-si vanda marfa cat mai scump !! Daca va face greseala sa il vanda lui Becali, tanarul asta se va pierde asa cum s-au pierdut toti jucatorii veniti de la Botosani !! Ultimul exemplu elocvent este Harut !! In 2-3 saptamani pipereanul il va pune pe butuci !! Ar fi pacat !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează