FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

VIDEO La revenirea în țară, Gică Hagi a numit cei doi oameni de bază ai naționalei: „Sunt cei mai decisivi!”

Gică Hagi, la revenirea în țară după Columbia - România
Gică Hagi, la revenirea în țară după Columbia - România

Articol de , , - Publicat miercuri, 27 martie 2024 19:09 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 19:52

Gică Hagi (59 de ani), antrenorul-acționar de la Farul, a revenit astăzi în România, după deplasarea la Madrid pentru a urmări pe viu meciul amical dintre „tricolori” și Columbia, câștigat de sud-americani cu 3-2.

La Madrid, pe „Metropolitano”, România a pierdut al doilea meci de pregătire din această lună, 2-3 cu Columbia, după ce sud-americanii au condus cu 3-0.

Ianis Hagi, introdus pe teren în minutul 56 al meciului, a dat semnalul revenirii. El a înscris în minutul 84 și a fost activ, o prestație apreciată per ansamblu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”
FCSB
Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

La revenirea în țară, tatăl acestuia, Gică Hagi, a numit cei mai decisivi doi jucători ai naționalei din 2021 încoace. Lângă Ianis, ale cărui prestații sub „tricolor” le-a lăudat în ultima vreme, Gică Hagi l-a pus pe Dennis Man.

VIDEO. Gică Hagi: „Ianis și Dennis Man sunt cei mai decisivi la națională din 2021 încoace”

„Sunt meciuri amicale, în care te reunești, te cunoști. Bineînțeles, și prestația de pe teren e importantă, sunt meciuri în care nu ai presiune, poți construi relații de joc. A fost un test foarte bun.

Ianis a intrat foarte bine, a făcut-o cum o face din 2021. Cred că de atunci el și Man sunt cei mai decisivi jucători de la echipa națională, e o statistică. Își face treaba, vine cu drag la echipa națională. Mă bucur că îi merge bine, să o țină tot așa.

Am și eu un băiat, sunt fericit că joacă fotbal, că a ajuns la un nivel foarte bun. Mă bucur pentru el, de asta am și mers la Madrid să văd meciul. Am avut bilete, nu am fost cu Federația, am mers separat, cu familia. Apoi am stat împreună cu toții la VIP și am vorbit”, a afirmat Hagi în dialogul cu repoterii prezenți la aeroportul din Otopeni.

Fostul mare fotbalist al României a opinat că la EURO 2024 trebuie convocați „cei mai buni, cei mai talentați” jucători. În lotul final pentru Campionatul European vor fi 23 de nume.

„Au fost două meciuri amicale, atât. Cei care se ocupă trebuie să se gândească la ce va fi la EURO. Acolo e nivel bun, ai nevoie de jucători cu experiență internațională, care au arătat că sunt foarte buni pentru echipa națională, pot, au potențial foarte bun. Mergi să te bați cu cei mai buni, trebuie să îi iei pe cei mai talentați, cei mai buni”, a spus Hagi.

Din 2021 încoace, Dennis Man a înscris 6 goluri și a oferit două pase decisive la echipa națională.

În același interval de 3 ani și 3 luni, Ianis Hagi a înscris 5 goluri și a oferit 3 assisturi sub „tricolor”.

Columbia este o echipă bună, în formă, puternică, cu jucători foarte buni individual. Antrenorul i-a băgat foarte bine pe teren din punct de vedere tactic

- Gică Hagi

Mai multe știri despre Columbia - România:

Ciprian Marica s-a lămurit în privința atacantului titular la Euro 2024: „Acum e clar. E singurul care poate ca vârf!”
EURO 2024
Ciprian Marica s-a lămurit în privința atacantului titular la Euro 2024: „Acum e clar. E singurul care poate ca vârf!”
Poate da Ianis Hagi un randament mai bun în centru? » 3 experți analizează pentru GSP noua idee a lui Iordănescu și dau verdictul
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Poate da Ianis Hagi un randament mai bun în centru? » 3 experți analizează pentru GSP noua idee a lui Iordănescu și dau verdictul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
io.s_ge
io.s_ge  •  30 Martie 2024, 13:24
Postat de tororosso pe 28 Martie 2024, 15:27

Tot *** își laudă calul ... așa și regele fără coroană și regat îl laudă în exces și fără jenă odrasla . De zici că este celebru la vreun club de top și ere meciuri jucate la foc continu .

Nu bre, e "tot samsaru' isi laudă măgaru' ". Si esti si corect politic! Aia cu rromu' e cu ciocanu', da' nu se prea potriveste pen'că lipseste ciocanu'.

lunetistu
lunetistu  •  30 Martie 2024, 12:37
Postat de costeltudor pe 28 Martie 2024, 11:12

Majestate , potolește-te , ești din ce în ce mai PENIBIL !!!

Ii lipseste educatia si de aici bunul simt ! Cind era jucator , el facea echipa nationala , ca Nunweiler 6 in `70 , azi nu mai are cum , dar tot incearca prin declaratii de presa sforaitoare ca doar este nasul oerului din Pipera , machedoni amindoi . Cind stoicicov ne facea ` MAMALICKO `jicnindu-ne la noi acasa el ca gazda , pe el il durea in cot . Normal , in Spania a fost acceptat de bulgar sa-i lustruiasca banca . Ambii erau multumiti : unul de lipsa concurentei si altul de bani .

rostogol
rostogol  •  29 Martie 2024, 08:43
Postat de Acidutzu_67 pe 27 Martie 2024, 23:09

Nu exista in limba română "cel mai decisiv". E decisiv sau nu e! N-are grad de comparatie!

Asa este , "cel mai decisiv" este ca "cel mai superior"! GSP adapteza limba româna la "agramatismele" lui Hagi.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează