GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Doi pacienți din România externați pe 26 martie, testați din nou pozitiv cu Covid-19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 17:01

Doi pacienți declarați vindecați de coronavirus pe 26 martie, au fost testați pozitiv pe 6 aprilie. 

Doi cetățeni din județul Buzău, externați pe 26 martie, au fost reinternați. Testele reefectuate în a 12-a zi de izolare au fost pozitive, informează Libertatea

Comunicatul Prefecturii Buzău

„Pe 6 aprilie 2020, conform recomandărilor de la externare, au fost recoltate probe de la doi pacienți care au fost externați în data de 26 martie 2020. Externarea celor doi pacienți s-a făcut în urma recoltării consecutive a două (în cazul primului pacient), respectiv trei probe (la al doilea pacient), ale căror rezultate au fost negative. 

CORONAVIRUS. Bilanțul actualizat pe teritoriul României: câte cazuri au fost confirmate

Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie celor doi pacienți a sosit pe 7 aprilie 2020 și a fost pozitiv. Cei doi pacienți, unul de 46 de ani și celălalt de 29 de ani, după externare, s-au izolat împreună la același domiciliu, fără a avea alte contacte. Pacienții sunt asimptomatici și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat”, informează Prefectura Buzău.

VIDEO / Un nou mesaj transmis de Klaus Iohannis: „Nu suntem în faza în care ne putem relaxa”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Klaus Iohannis, noi precizări: „Oricât de rău îmi pare, trebuie să vă spun pe față”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
krnevic
krnevic  •  09 Aprilie 2020, 02:12

Nu-i de joaca cu virusu asta fratilor, se pare ca reapare daca nu respecti CARANTINA. Poate vad si i1d1oti aia care sfideaza regulile si nu stau *** in case.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

csa.steaua.bucuresti
csa.steaua.bucuresti  •  08 Aprilie 2020, 20:54
Postat de steaua1986. pe 08 Aprilie 2020, 20:34

Bine ma ia-te de mana cu de.... ala si scrieti un roman sf pentru saraci cu duhul, veti avea succes.

Americanii au început sa se trezească și sa își pună întrebări legitime pe care tu văd ca refuzi, exact precum fcsbistii care cred fără a cerceta ce le spune ne-a jjijji. Și la ei scenariile inițiale, in baza cărora s-au și luat măsurile de distanțare socială, erau catastrofice, un minim de 100 de mii victime care puteau ajunge ușor la 240 de mii dacă nu se luau măsuri. In prezent sunt in jur de 13 de mii. Prin urmare sunt doua posibilități 1) virusul nu este nici pe departe atât de mortal pe cât s-a crezut iar “specialiștii” sunt fie prosti fie șarlatani 2) măsurile luate au dat rod (adică închiderea granițelor, carantina, distanțarea socială) ajutate si de sistemul medical cât de cât rezonabil. Acum luam aceasta discuție și o extrapolăm la Românika (citat din Basescu, ales de doua ori Președinte). Scenariul doi nu are nici măcar rost sa îl discuți, granițele nu s-au putut Închide, carantina și distanțarea socială la români sunt doar niște glume de prost gust iar sistemul nostru medical este la nivelul lumii a treia. Cu toate astea avem doar vreo 200 de decese, și chiar și alea includ persoane cu comorbitati foarte grave. Prin urmare rămânem la scenariul unu, tu fiind redus la nivelul unui iobag medieval legat de glie de către GuWerner (pe care probabil l-ai votat crezând ca scapi de “ciuma roșie”)!

steaua1986.
steaua1986.  •  08 Aprilie 2020, 20:34
Postat de csa.steaua.bucuresti pe 08 Aprilie 2020, 19:42

Are dreptate! Nu uita ca atât nazismul cât și comunismul au venit la putere exact prin mesaje frumoase pt mase, in timp ce contestatarii erau “dușmanii poporului”. Tu crezi ca ăștia de acum îți vor binele!? Da, tu stai acasă și totul va bine .... dormi liniștit, FNI, ăăă .. pardon!, GeWernerul veghează pt tine! :-))))) PS: vezi ca pădurile nu au stat acasă, le vezi peste tot plimbându-se in camioane și garnituri!

Bine ma ia-te de mana cu de.... ala si scrieti un roman sf pentru saraci cu duhul, veti avea succes.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează