GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ALL STARS

EXCLUSIV / GALERIE FOTO Ștefania Stănilă e gata de Survivor All Stars » „M-a marcat profund! Totul în viață se întâmplă cu un scop”

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 12:45 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 13:38

Ștefania Stănilă, 25 de ani, fostă gimnastă medaliată cu aur la Campionatul European de gimnastică din 2014, participă la Survivor All Stars, emisiunea de divertisment transmisă de Pro TV care aduce mai mulți sportivi la start.

  • Survivor All Stars este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”. În inima junglei dominicane, show-ul începe pe 16 ianuarie

Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, s-a retras din activitate și a devenit instructor. 

A luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri.

Înainte să plece la Survivor All Stars, Ștefania a oferit un scurt interviu pentru GSP.RO

- Ștefania, cu ce gânduri revii acum la Survivor All Stars?
- Eliminarea din primul sezon m-a marcat profund pentru că a fost neașteptată pentru mine. Cu toate acestea, cred că totul în viață se întâmplă cu un scop și consider că acesta este momentul să-mi continui povestea acum, la All Stars. 

Întorcându-mă în acest context, sunt extrem de motivată să-mi demonstrez abilitățile sportive și să arăt că pot face față oricărei provocări. Consider că cel mai important lucru este să rămâi uman în fața oricărui obstacol.

+23 FOTO

- Ce ți se pare cel mai dificil în acest format? Ce te sperie pe tine înainte de revenire?
- Menținerea unui echilibru între aspectele fizice, emoționale și strategice ale competiției. Nu pot spune că am o teamă de ceva anume.

Survivor All Stars, CONFIRMAT oficial! Cine sunt cei 10 Faimoși și 10 Războinici + când începe și câți bani sunt puși la bătaie
SURVIVOR
Survivor All Stars, CONFIRMAT oficial! Cine sunt cei 10 Faimoși și 10 Războinici + când începe și câți bani sunt puși la bătaie

- Acum, că știi cum arată echipa ta, crezi că va fi o provocare să te înțelegi cu colegii?
- Nu consider că va fi o provocare. Sunt o persoană foarte empatică și mă integrez cu ușurință în orice colectiv. Îmi doresc sincer să construiesc relații solide de prietenie pentru a ne ajuta reciproc în competiție și pentru a trăi într-un mediu liniștit.

+23 FOTO

- Ai început antrenamentele pentru participare în emisiune?
- Da, a să fiu pregătită fizic și mental pentru provocările pe care le va aduce participarea în show.

- Cum vor arăta Sărbătorile pentru tine, având în vedere că plecarea urmează imediat?
- Exact ca anul trecut. Sunt pregătită să le petrec într-un mod special alături de familie și să mă concentrez pe pregătirile pentru competiție înainte de plecare.

Ștefania primește rentă de la stat

Ștefania Stănilă a participat la ediția din 2023 a Survivor, când a ieșit pe locul 6, iar acum se întoarce la Survivor All Stars. Campioana devenită antrenor de gimnastică a plecat acasă cu o sumă considerabilă de bani.

Surse din piață au susținut că ea a fost răsplătită cu 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană. Așadar, Ștefania Stănilă a câștigat 28.500 de euro la Survivor România 2023. În plus, aceasta primește lunar și o rentă viageră în valoare de 3.493 de lei.

Robert Niță, culise de la Survivor: „Ne spălam pe dinți cu sare din mare” + Probleme după emisiune: „Deja am suferit o intervenție chirurgicală”

Sportivii n-au reușit să se impună la Survivor România

Deși Survivor România este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților, iar printre aceștia s-au regăsit sportivi în fiecare sezon, câștigătorii au fost doi cântăreți, Zanni și Elena Ionescu (ex-Mandinga), barmanul Alex Delea și directorul de vânzări Dan Ursa.

Printre cele mai importante nume din sport care au participat la Survivor se numără Mihai Onicaș, Ștefan Ciuculescu, Sebastian Chitoșcă (foști fotbaliști la FCSB), Asiana Peng, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Marian Drăgulescu (foști gimnaști), Cezar Juratoni (fost boxer), Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Mihai Zmărăndescu (foști luptători), Elena Chiriac (fostă campioană de taekwondo) sau Robert Niță (fost fotbalist la Rapid).

Citește și:

Atletă premiată cu 120 de medalii și fostă concurentă la Survivor dezvăluie: „Nu poți să supraviețuiești în România doar din atletism” + Sfaturi pentru cei care vor să facă sport
DEZVĂLUIRE
Atletă premiată cu 120 de medalii și fostă concurentă la Survivor dezvăluie: „Nu poți să supraviețuiești în România doar din atletism” + Sfaturi pentru cei care vor să facă sport
Jucătoarea de baschet care și-a făcut cont pe Onlyfans! A rămas fără sutien la „Survivor România” 2023: „Eu sunt fata ideală de urmărit”
METROSPORT
Jucătoarea de baschet care și-a făcut cont pe Onlyfans! A rămas fără sutien la „Survivor România” 2023: „Eu sunt fata ideală de urmărit”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează