GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din ambulanță! A plecat cu un taxi și a fost prins după 150 de kilometri

Poliția l-a prins în cele din urmă pe bărbatul fugar +49   FOTO
Poliția l-a prins în cele din urmă pe bărbatul fugar

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 08:04

Un bărbat infectat cu noul coronavirus urma să fie internat într-un spital din București, dar a fugit și a fost prins la 150 de kilometri de Capitală.

O persoană de 34 de ani a fugit din ambulanță, când aceasta a ajuns în curtea spitalului, și s-a urcat într-un taxi cu care a mers 150 de kilometri. Voia să meargă la familie, în Vrancea, dar a fost prins pe drum de Poliție.

Bărbatul fusese arestat luni, la Vrancea, pentru ultraj și prezenta simptome de coroanvirus. După ce testul a ieșit pozitiv, polițiștii au decis să-l trimită la Spitalul Penitenciarului Jilava, dar judecătorii nu au fost de acord cu arestarea preventivă și a fost lăsat liber, potrivit stirileprotv.ro.

Reprezentații spitalului din penitenciar au sunat la 112 pentru ca o autospecială SMURD să-l preia, iar când ambulanța l-a adus Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București, acesta a fugit și a urcat în taxi, fiind ulterior prins. Fugarul riscă să fie cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să primească între 1 și 5 ani de închisoare. Dacă șoferul de taxi a fost infectat, pedeapsa poate ajunge până la 7 ani.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO. Imagini inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus

Un doctor francez în boli infecțioase, despre valul 2 de coronavirus: „Urăsc predicțiile, dar povestea asta e o fantezie!”

SUA lansează Operațiunea Warp Speed: big pharma și guvernul american lansează milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 în ianuarie 2021

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează