INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROPUNERE

Agentul lui Mourinho l-a sunat pe patronul gigantului din Europa: „Semnează cu Jose!” » În 2010, antrenorul îl ironiza: „N-are el bani pentru mine”

Jose Mourinho // Foto: Imago
Jose Mourinho // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 14:13 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 15:04

Jose Mourinho (60 de ani) ar putea rămâne în elita fotbalului italian. Impresarul Jorge Mendes l-a sunat pe președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, să-l propună pe antrenorul portughez pentru sezonul viitor! Presa peninsulară anunță că ADL nu a oferit încă un răspuns agentului, fiind ocupat la Riyadh cu Supercupa Italiei.

Jose Mourinho s-a atașat cam tare de fotbalul italian și ar vrea să continue în Serie A. Dat afară luni de la AS Roma, după două sezoane și jumătate, antrenorul portughez studiază variantele pe care le are pentru acest an. Pe lângă posibilitatea de a ajunge la naționala Braziliei ori de a accepta milioanele multe ale saudiților, JM mai are o soluție în Italia. Și nu de oriunde, ci chiar de la campioană!

Englezii confirmă » Surpriza lui Ange Postecoglou care i-ar oferi o șansă în plus lui Radu Drăgușin
STRANIERI
Englezii confirmă » Surpriza lui Ange Postecoglou care i-ar oferi o șansă în plus lui Radu Drăgușin

Potrivit reporterului Carlo Alvino de la Sky Italia, Jorge Mendes l-ar fi sunat pe Aurelio De Laurentiis și i l-a propus pe Mourinho, testând dacă bossul clubului azzurro e interesat de colaborare. Impresarul portughez s-a gândit la Mourinho pentru sezonul viitor, dar nu e exclus ca Walter Mazzarri să fie schimbat mai repede!

Discuțiile cu Mourinho ar fi pentru un contract din vară!

Aceeași sursă, confirmată și de Corriere dello Sport, anunță că De Laurentiis nu i-a oferit răspunsul pe loc și a cerut timp de gândire. Mai ales că acum este „prins" cu Supercupa Italiei, în semifinalele căreia campioana o înfruntă diseară, la Riyadh, pe Fiorentina. 

După despărțirea de Luciano Spalletti, Napoli a schimbat deja un antrenor în actuala stagiune, concediindu-l pe Rudi Garcia la mijlocul lui noiembrie și înlocuindu-l cu Walter Mazzarri. 

Dar situația nu s-a schimbat și echipa din orașul de la poalele Vezuviului se zbate pe locul 8, la trei puncte de zona Ligii Campionilor. Cel mai plauzibil ar fi ca Mourinho să fie instalat în vară, pentru că nu a obișnuit în cariera lui să preia echipe din mers, singurele excepții fiind făcute cu FC Porto și cu Tottenham.

Mourinho în 2010: „N-are De Laurentiis bani pentru mine!"

Cel supranumit cândva „The Special One" uită de declarațiile pe care le-a făcut în februarie 2010, anul succesiv câștigării Tripletei, când era sus pe val: „Nu mă vrea De Laurentiis? Nu are bani ca să mă ia!". Și nu era deloc departe de adevăr, în condițiile în care Mourinho câștiga în sezonul 2009-2010 suma netă de 12 milioane de euro. 

Agentul lui Mourinho l-a sunat pe patronul gigantului din Europa: „Semnează cu Jose!” » În 2010, antrenorul îl ironiza: „N-are el bani pentru mine”
Aurelio De Laurentiis s-a îmbrăcat în hainele tradiționale din Arabia Saudită

Cu trei mai multe decât primea înaintea performanței neegalate în Serie A, de a câștiga titlul și Cupa Italiei plus Liga Campionilor în același sezon. Plecarea la Real Madrid i-a adus cel mai mare contract de până atunci al unui tehnician în fotbalul mondial, Real Madrid plătindu-l cu 15,3 milioane de euro. La AS Roma era remunerat cu 7 milioane plus bonusuri.

26de trofee a câștigat în cariera de antrenor Jose Mourinho, ultimul fiind Conference League cu AS Roma în 2021-2022

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Dennis Man se distinge de pluton în ultimul top publicat în Italia
ITALIA
Dennis Man se distinge de pluton în ultimul top publicat în Italia
Marius Șumudică, pus la punct în Turcia » Replică dură primită după atacul la Fenerbahce: „Am rămas blocat de vorbele sale”
TURCIA
Marius Șumudică, pus la punct în Turcia » Replică dură primită după atacul la Fenerbahce: „Am rămas blocat de vorbele sale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Van_Basten
Van_Basten  •  18 Ianuarie 2024, 18:36

The Special One, come to fcsb. They have a realy good chance of winning the champions title this year. It's been a long time since they've won their last trophy, so you will become their hero. But bear in mind that you will not be the only coach there and the glory will be split between you and a shepherd.

danglumetu
danglumetu  •  18 Ianuarie 2024, 18:01

mai scorpie, pe tine cine te-a facut ziarist, ignorantule!? vezi ca inter a mai cistigat un trofeu in 2010! ghici!

stefanf78
stefanf78  •  18 Ianuarie 2024, 15:00
Postat de sibman pe 18 Ianuarie 2024, 14:45

Ce batran arata Mourinho in hainele Arabiei Saudite.

Corect! Poate și pentru că în poză e De Laurentiis, nu Mou :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează