INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

MARCA anunță: Kylian Mbappe a semnat pe 5 ani cu Real Madrid!

Kylian Mbappe (25 de ani) i-a transmis lui Nasser Al-Khelaifi că o părăsește pe PSG la finalul contractului, în iunie 2024. +7   FOTO
Kylian Mbappe (25 de ani) i-a transmis lui Nasser Al-Khelaifi că o părăsește pe PSG la finalul contractului, în iunie 2024.

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 09:38 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 10:07

Cotidianul madrilen MARCA susține că Real Madrid a rezolvat transferul lui Kylian Mbappe. Atacantul francez de 25 de ani ar fi semnat deja contractul cu formația din capitala Spaniei, un acord pe 5 ani.

Vestea dimineții vine din Spania. Kylian Mbappe, poate cel mai bun fotbalist al lumii la ora actuală, ar fi semnat un precontract cu Real Madrid, care presupune că va juca pentru „los blancos” începând de la 1 iulie, când îi va expira înțelegerea cu PSG.

„A făcut GESTUL SECOLULUI!” » Olimpiu Moruțan e omul momentului în Turcia, după meciul cu Galatasaray
TURCIA
„A făcut GESTUL SECOLULUI!” » Olimpiu Moruțan e omul momentului în Turcia, după meciul cu Galatasaray

MARCA anunță: Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid pe 5 ani!

„Kylian Mbappe și Real Madrid au un acord semnat în urmă cu două săptămâni, MARCA a putut să confirme”, se arată în materialul ziarului spaniol.

Contractul se întinde pe 5 ani, conform sursei citate. Celălalt cotidian madrilen, AS, a scris că Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, chiar ar fi informat diferiți cunoscuți, în conversații private, că Mbappe merge la Madrid.

Kylian Mbappe a refuzat toate propunerile PSG-ului

Kylian Mbappe i-a anunțat pe cei de la PSG în urmă cu 4 zile că nu-și va prelungi contractul scadent în vară, veste confirmată oficial între timp.

Pe deasupra, campionul mondial din 2018 le-a cerut șefilor clubului parizian să nu insiste cu alte propuneri de prelungire a contractului, pentru că nu are de gând să continue în capitala Franței.

„Motivul pentru care Mbappe a cerut asta este că-și pusese deja semnătura pe contractul care-l ține la Real Madrid 5 sezoane, așa cum Parisul suspecta de multă vreme”, scrie MARCA.

+3 FOTO

Au reluat legătura la începutul anului

Real a început să acționeze la „pista Mbappe” de la 1 ianuarie, odată ce fotbalistul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG.

„În primele zile din ianuarie, Madridul a contactat anturajul lui Mbappe pentru a afla dacă planul agreat anterior cu Mbappe încă stă în picioare. Răspunsul a fost pozitiv”, explică jurnaliștii spanioli. Madridul și Mbappe erau înțeleși să-și unească destinele în vara lui 2022, dar fotbalistul s-a răzgândit în ultima clipă, prelungindu-și pentru două sezoane contractul cu PSG

Kylian Mbappe a scris istorie la PSG

Mbappe va părăsi PSG după 7 ani istorici în capitala Franței. În acest moment se laudă cu 244 de goluri și 105 pase decisive în 291 de meciuri pentru parizieni.

Kylian este cel mai bun marcator din istoria clubului francez, cu o medie de 0.84 goluri pe meci. Precedentul deținător al recordului era Edinson Cavani, 200 de goluri în 301 meciuri pentru PSG.

Atac stelar la Real Madrid

Kylian Mbappe se alătură astfel unui lot deja impresionant. Principalii oameni de atac ai Realului în acest sezon au fost extremele Vinicius Junior și Rodrygo Goes, plus mijlocașul-golgheter Jude Bellingham. Un randament foarte bun au avut și oameni precum Brahim Diaz și Joselu.

Cel mai probabil, odată cu încorporarea lui Mbappe, Carlo Ancelotti va schimba sistemul într-un 4-3-3, cu Kylian vârf, Vinicius în stânga, Rodrygo în dreapta. Din vară, la Madrid va mai ajunge un mare talent, brazilianul Endrick, atacant central. 

Cum ar putea arăta Real Madrid cu Mbappe: Courtois - Carvajal, Rudiger, Militao, F. Mendy - Valverde, Tchouameni, Bellingham - Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Tot din La Liga: 

Cum vede Costel Pantilimon situația lui Horațiu Moldovan: „Cine îmi spune că nu e așa, dă dovadă de o ipocrizie ieșită din comun”
Premier GSP
Cum vede Costel Pantilimon situația lui Horațiu Moldovan: „Cine îmi spune că nu e așa, dă dovadă de o ipocrizie ieșită din comun”
Emoții mari pentru Barcelona cu Celta Vigo » Robert Lewandowski, salvatorul catalanilor
Barcelona
Emoții mari pentru Barcelona cu Celta Vigo » Robert Lewandowski, salvatorul catalanilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
gepeto
gepeto  •  20 Februarie 2024, 15:23

semneaza si ei pe 5 ani ca JIJI? 3 in contract si 2 in alb pt prelungire? Oricum Real a gresit cand nu l-a semnat pe Haaland. Mbappe e bun dar nu are fizic si pare ca s-a cam plafonat la PSG. Poate isi revine

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  19 Februarie 2024, 18:06

Sper ca fanii lui PSG ,sa aiba grija de el !

Shogun01
Shogun01  •  19 Februarie 2024, 12:12

sa-i trimiteti stirea si lu Florin Tanase

Vezi toate comentariile (4)
Comentează