INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Probleme pentru Messi la Beijing » Reținut două ore la aeroport și blocat în hotel! Care a fost problema

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 18:25 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 18:47

Lionel Messi, 35 de ani, le-a prezentat autorităților chineze un pașaport spaniol, în locul unuia argentinian, și a trebuit să aștepte în aeroportul din Beijing eliberarea unei vize pentru a se alătura coechipierilor din echipa națională. La hotel, din cauza miilor de suporteri dornici să-l vadă, campionii mondiali au trebuit să-și amâne antrenamentul din motive de securitate. Argentina va susține joi un amical cu Australia, în capitala Chinei.

Lionel Messi a avut bătăi de cap, în week-end, cu grănicerii chinezi. Ajuns în aeroportul din Beijing, unde joi va disputa un amical cu naționala Argentinei, contra Australiei, campionul mondial din 2022 le-a prezentat autorităților un pașaport spaniol și nu unul argentinian, așa cum ar fi fost de așteptat. După ce le-a spus că nu-l are pe cel argentinian la el, a trebuit să aștepte două ore până ce autoritățile i-au acordat viză și a putut pleca.

Lionel Messi și coechipierii, blocați în hotel la Beijing

Coșmarul lui Messi nu s-a încheiat însă la aeroport. Fanii chinezi au luat pur și simplu cu asalt hotelul în care e cazată naționala Argentinei, pentru a-l vedea. Iar un suporter a plătit 10.000 yuan, aproximativ 1.300 de euro, ca să-și ia cameră acolo și astfel să-și poată întâlni idolul. Blocați efectiv în hotel, argentinienii au trebuit să-și amâne cu mai multe ore antrenamentul programat ăn cursul zilei de duminică, din motive de securitate.

Mihai Stoica și Basarab Panduru, dialog pe tema Balonului de Aur „Messi joacă acum în tricou roz. Joacă tenis de picior cu Beckham și ia trofeul?”
BALONUL DE AUR
Mihai Stoica și Basarab Panduru, dialog pe tema Balonului de Aur „Messi joacă acum în tricou roz. Joacă tenis de picior cu Beckham și ia trofeul?”

Nervi la Barcelona și la Al-Hilal din cauza lui Messi

Messi a dezvăluit săptămâna trecută că, după 2 ani petrecuți la PSG, va semna cu Inter Miami, club la care coproprietar este fostul internațional englez David Beckham. Decizia sa a stârnit nemulțumiri la FC Barcelona și la Al-Hilal, cluburi interesate de asemenea de serviciile sale. Saudiții erau atât de convinși că Leo va semna cu ei încât trimiseseră și un avion la Paris, pentru a-l aduce la Riyadh.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Romelu Lukaku, ținta abuzurilor » Vârful lui Inter Milano a fost atacat din nou rasist după ratările din finala Ligii Campionilor

ESPN: Pep Guardiola s-ar fi hotărât când pleacă de la Manchester City! Ce proiect vrea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  13 Iunie 2023, 19:58

evazionel cu pasaport fals

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  13 Iunie 2023, 19:10

evazionel cu pasaport fals

mandelu
mandelu  •  13 Iunie 2023, 09:58

Daca aparea Putin cu un pasaport ucrainian ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează