INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

GALERIE FOTO Soția milionară a unei mari vedete din La Liga se plânge: „Lumea fotbalului este sexistă și puțin neanderthaliană”

Alice Campello, soția lui Alvaro Morata (foto: Instagram) +30   FOTO
Alice Campello, soția lui Alvaro Morata (foto: Instagram)

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 11:47 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 12:23

Alice Campello (28 de ani), soția lui Alvaro Morata (31 de ani), a dezvăluit ce trăiește în tribună la meciurile atacantului lui Atletico: „Mă simt ca Victoria Beckham. De fiecare dată când el ratează un gol sau greșește o pasă pe teren, fanii țipă la mine, mă ceartă și mă insultă”.

Cine crede că viața de soție ori iubită de fotbalist e ușoară este contrazis de perechea lui Alvaro Morata. Într-o discuție purtată cu un cunoscut influencer spaniol, Violeta Mangriñán, Alice a povestit cum este viața alături de atacantul lui Atletico Madrid

Presiunea pusă de suporteri și de presă pe bărbatul ei, atunci când traversează o perioadă mai slabă, este împărțită în cuplu. Frumoasa blondă de 28 de ani recunoaște, în cadrul discuției cu Violeta, și că se simte foarte fericită, mamă a patru copii și cu o carieră reușită în modelling.

Revanșa lui Morata: Atletico i-a dat o lecție de fotbal lui Real Madrid » Victorie categorică în derby
ATLETICO - REAL MADRID
Revanșa lui Morata: Atletico i-a dat o lecție de fotbal lui Real Madrid » Victorie categorică în derby

Alice Campello: „Fanii se uită urât la mine și mă ceartă”

„Învăț să nu citesc sau să nu ascult multe lucruri. Mai am încă mult de muncă și eu mă străduiesc să mă țin departe de critici. Mergeam la stadion și el rata un gol sau ceva în genul acesta și fanii se uitau urât la mine. Ba chiar au ajuns să țipe, să mă certe pe mine", a declarat Alice. 

+26 FOTO

Ea a mai zis că există momente când se simte ca Victoria Beckham, aluzie la mărturisirile exclusive făcute de fosta solistă pop, în documentarul lansat pe Netflix despre viața lui David Beckham: "Este ca și cum m-aș vedea pe mine. Am simțit pe pielea mea, de parcă eu aș fi vinovată!".

Acuzații dure, confirmate de nevasta lui Alvaro Morata!

Violeta Mangriñán, care a ales-o pe doamna Morata la debutul podcastului „It's raw", realizată într-un restaurant japonez, a provocat-o pe Alice. Care i-a confirmat ferm convingerile: „Lumea fotbalului este încă puțin neanderthaliană în acest sens și este și sexistă. E foarte complicat".

Alice și Alvaro Morata s-au căsătorit în 2017 și au împreună 4 copii

Lady Morata este și fashion designer, are o linie proprie de genți, Avril, și un alt brand de fashion și beauty vegan, MASQMAI London. Afaceri din care a strâns mai multe milioane de euro. 

15trofee a câștigat Alvaro Morata în cariera sa la Real Madrid, Juventus și Chelsea plus trei trofee cu echipele naționale ale Spaniei U19, U21 și cea de seniori

Ea și Morata s-au căsătorit în anul 2017 și au patru copii împreună, trei băieți, Eduardo și gemenii Alesandro și Leonardo, plus o fetiță, Bella, venită pe lume în ianuarie. În trecutul apropiat cuplul a fost des acuzat de fani că își expune prea mult viața de lux pe rețelele sociale.

Citește și

Leo Messi, într-un interviu în presa din Spania: „Apariția lui Pep Guardiola a făcut foarte mult rău fotbalului”
SPANIA
Leo Messi, într-un interviu în presa din Spania: „Apariția lui Pep Guardiola a făcut foarte mult rău fotbalului”
„Cine e Daniel Boloca?” » „Tricolorul” cu 60 de selecții la națională, după ce Boloca s-a dezis definitiv de România: „Vorbesc foarte serios!”
ROMÂNIA
„Cine e Daniel Boloca?” » „Tricolorul” cu 60 de selecții la națională, după ce Boloca s-a dezis definitiv de România: „Vorbesc foarte serios!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
chepandy777
chepandy777  •  15 Noiembrie 2023, 15:57
Postat de Ionnix pe 15 Noiembrie 2023, 13:56

Daniel Scorpie = Andra Mocanu

De fapt e Udrea sub acoperire. Cei mentionati de tine nici nu exista, Andra 100% ca nu e reala.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close