INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Radu Drăgușin, sub lupa fostului internațional englez: „A fost slab”

Radu Drăgușin (stânga)/ foto Imago Images
Radu Drăgușin (stânga)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 11:33 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 11:53

Gabrial Agbonlahor (37 de ani), fost internațional englez, a analizat prestația lui Radu Drăgușin (22 de ani) din meciul Fulham - Tottenham 0-3.

Internaționalul român a greșit la primul gol al lui Fulham, când l-a scăpat din marcaj pe Muniz. Însă Agbonlahor, fost jucător cu 322 de meciuri în Premier League, nu crede că Drăgușin merită criticat dur, deși admite că stoperul a jucat slab.

Englezii l-au urmărit pe Drăgușin și au început „rafala” » Meme-uri nemiloase după Fulham - Tottenham
TOTTENHAM
Englezii l-au urmărit pe Drăgușin și au început „rafala” » Meme-uri nemiloase după Fulham - Tottenham

Agbonlahor: „Drăgușin a jucat slab, dar nu avea meciuri în picioare”

„Cred că Drăgușin a jucat slab, dar trebuie luat în considerare faptul că nu avea multe meciuri în picioare. Așa că, nu te poți lua de el.

Cu siguranță că Tottenham i-a simțit lipsa lui Mickey Van de Ven”, a declarat Agbonlahor, la Talksport.

Ange Postecoglou: „Nu e momentul să vorbim despre Drăgușin, ca grup nu am făcut ce trebuia”

„Nu cred că este un meci la finalul căruia să vorbim despre individualități, pentru că indiferent că este primul meci al lui Radu sau al 500-lea al lui Sonny, nu prea contează. Ceea ce contează este că, ca grup, pur și simplu nu am atins nivelul de care avem nevoie pentru a câștiga, așa că, pentru noi, în mod evident, există o lecție de învățat.

Face parte din procesul de creștere. Sunt lucruri prin care trebuie să treci dacă vrei să ai parte de creștere. Important e modul în care vom reacționa, asta este provocarea noastră acum.

Pentru a fi corect față de jucători, este prima dată în acest an când am simțit, mai ales în a doua repriză, că nu am... suntem în poziția în care suntem pentru că în fiecare săptămână am fost foarte, foarte competitivi în fiecare aspect al jocului și chiar și în meciurile pierdute am simțit că am atins anumite repere în ceea ce privește efortul și competitivitatea.

Cred că asta ne-a lipsit acum, este foarte dezamăgitor. Am avut destule ocazii de a marca, așa că nu cred că asta a fost problema. Nu a fost vorba de a marca. Și dacă am fi marcat, nu ar fi însemnat nimic”, a declarat Postecoglou, antrenorul lui Spurs, după meci, potrivit Football London.

VIDEO. Rezumatul meciului Fulham - Tottenham 3-0

Citește și:

Son nu menajează pe nimeni după eșecul lui Tottenham, în care Drăgușin a greșit la două goluri: „De data aceasta a fost foarte, foarte dezamăgitor”
FULHAM - TOTTENHAM 3-0
Son nu menajează pe nimeni după eșecul lui Tottenham, în care Drăgușin a greșit la două goluri: „De data aceasta a fost foarte, foarte dezamăgitor”
Ce scrie presa engleză după debutul lui Radu Drăgușin ca titular la Tottenham
FULHAM - TOTTENHAM 3-0
Ce scrie presa engleză după debutul lui Radu Drăgușin ca titular la Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adyy25
adyy25  •  17 Martie 2024, 13:40

La Dragusin am vazut ceva schimbat in pozitionarea corpului. Faptul ca e foarte atent la ofsaid. De asta sta cumva ca in blockstarter. Gata de a incepe sprintul spre propria poarta, dar exact dupa centrare. Insa, nu mai e atent la ce se intampla in spatele lui. Asa a venit si greseala de la primul gol. El se uita sa vada cand pleaca centrarea, pt a declansa sprintul. Dar au fost 3-4secunde cand nu s-a uitat in spate deloc. Iar in timpul asta, adversarul s-a demarcat pe lung, departandu-se de Dragusin. Adevarul e ca asa invata. Pt ca sigur i se ca spune, i se va explica. Asa cum un mijlocas, inainte de a primi mingea, da intruna din cap stanga-dreapta pt a se informa, asa si el trebuie sa se inforneze din 2 in 2 secunde prin intoarceri rapide din cap. Pt a vedea cand pleaca atacantul de langa el si ce directie ataca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează