SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DEZVĂLUIRI

FOTO Drăgulescu, legătură ascunsă cu sportiva considerată „mâna dreaptă” a lui Putin: „Ne întâlneam la competiții. Avea tot «pachetul»!”

Fostul mare gimnast Marian Drăgulescu (41 de ani) a dezvăluit că între el și rusoaica Svetlana Khorkina (43 de ani), apropiata lui Vladimir Putin, au existat mai multe flirturi. +11   FOTO
Fostul mare gimnast Marian Drăgulescu (41 de ani) a dezvăluit că între el și rusoaica Svetlana Khorkina (43 de ani), apropiata lui Vladimir Putin, au existat mai multe flirturi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 17:25 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 17:42

Fostul mare gimnast Marian Drăgulescu (41 de ani) a dezvăluit că între el și rusoaica Svetlana Khorkina (43 de ani), apropiata lui Vladimir Putin, au existat mai multe flirturi.

Campioană olimpică și mondială, Svetlana este acum parlamentar rus și este o susținătoare a acțiunilor lui Vladimir Putin, făcând parte din partidul acestuia. Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast din istoria României, a vorbit despre legătura dintre ei.

+7 FOTO

Marian Drăgulescu: „Svetlana Khorkina avea tot pachetul”

„A existat un flirt, aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonări.

Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrățișam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult.

Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate… avea tot pachetul”, a spus Drăgulescu, la Orange Sport.

7 medaliiare Svetlana Khorkina la Jocurile Olimpice (2 de aur, 4 de argint, una de bronz)

„COVID-ul este o pedeapsă divină pentru persecutarea Rusiei”

În martie 2020, fosta mare sportivă a dat o declarație controversată, legată de pandemia de COVID-19.

„În opinia mea, pandemia de coronavirus este o de pedeapsă divină. Imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul. Lumea nu poate supăra Rusia”, a spus aceasta, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și alte știri din sportul mondial:

Biden vrea să facă schimb de prizonieri cu Rusia și l-a înfuriat pe Trump: „Nu poți elibera unul dintre cei mai răi oameni din lume pentru o răsfățată care merge în Rusia plină de droguri”

Decizia luată de Emma Răducanu îi neliniștește pe parlamentarii britanici: „Va fi folosită în propaganda rusă. E o rușine dacă va continua așa”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
supereduardo10
supereduardo10  •  01 August 2022, 01:02

ComediE...O legatura dar nu chIar a doar o ochiada :))))

rocky5
rocky5  •  01 August 2022, 00:35

Avea tot pachetul, adică era "dinamită"!

betino1995
betino1995  •  31 Iulie 2022, 21:57

Poate că le-ar fi plăcut ziariștilor și șefilor lor de la GSP *** Svetlanei, așa cum o face Putin acum, dar dacă nu pot, au inventat și ei un articol, iar cel mai afemeiat gimnast român al nostru a nimerit la mijloc, nici ***t de Khorkina, nici uitat de presă după emisiunea Survivor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează