SPORTURI  »  TENIS  »  INVESTIȚIE

Investiție spectaculoasă pentru Ion Țiriac în sportul românesc: "Va costa 150 de milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 15:43

Ion Țiriac anunță demararea unuia dintre cele mai mari proiecte din România, la Otopeni. Omul de afaceri spune că va pune la bătaie 150 de milioane de euro pentru construirea unei universități care să dezvolte specialiști în sport.

"În acest moment am început construcția unei universități, care ne va costa cu siguranță 150 de milioane de euro. Sperăm să mai obținem încă 200 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, de la Bruxelles.

Eu voi face 80 de ani în curând și n-am de gând să fiu cel mai bogat om din cimitir", a spus Țiriac într-un interviu pentru Sport Bild citat de ziare.com.

Totodată, fostul jucător de tenis susține că universitatea îi va purta numele, iar scopul acesteia va fi să scoată specialiști de top în sport. În primul an ar urma să fie acceptați 2.000 de studenți.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
454344578300392
Marius Carp  •  06 Aprilie 2018, 07:35

Dragos, si noi ne-am saturat de carcotasi inutili ca tine, carora nu le convine niciodata nimic. Dar ce sa faci? Avem tot felul de ciudati printre noi. Super Tiri! Sunt fan! :D

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  06 Aprilie 2018, 00:53

Nea Țiri se tot ambalează pe la Balc jucându-se de-a "rumânu", tot pupă poala psd-ului, mai o plimbă la mare pe amețita aia creolă, mai speră să revină Bombonel în postul de prim ministru să mai pice f'o chiftea, mai două-trei dezacorduri între subiect şi predicat...E bine că măcar "ăla micu" s-a potolit cu drogăleala şi nu-l mai obligă pe moralistul ăla bătrân ***Fu-mi-ar scârbă de toți "patrioții" ăştia găunoşi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

olaru_andrei
olaru_andrei  •  05 Aprilie 2018, 20:32
Postat de Cezar Vilci pe 05 Aprilie 2018, 18:30

Cel mai mare ***.Se lauda cu masini de epoca in valoare de 2oo.ooo.ooo euro,dar nu a facut absolut nimic pentru sportul romanesc.RUSINE!!!!

Esti pe langa subiect prietene...a facut terenul de hochei din OTOPENI din banii lui...a organizat la Arenele BNR turnee de tenis...a ajutat.o financiar pe Halep si nu numai.... Nu mai vbi aiurea ca habar nu ai! Daca nu a vrut sa bage bani in nimicul nostru de fotbal nu inseamna ca nu facce nimic pt sport

Vezi toate comentariile (17)
Comentează