SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

O nouă achiziție de marcă pentru Simona Halep! Și-a cumpărat casă în cea mai luxoasă zonă din București

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 11:40

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit că Simona Halep și-a achiziționat o casă lângă el, cei doi fiind vecini.

Locuință cumpărată de Simona Halep, locul 1 WTA, se află în zona de Nord a Bucureștiului, una dintre cele mai de lux din capitală. "Halep e vecină cu mine. Și-a cumpărat o casă în cartier unde aveam și eu. Stă la două case distanță de mine. Îi doresc multă sănătate pentru că face cinste neamului românesc", a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

2.000 €e prețul mediu al unui metru pătrat în zona de Nord unde Simona și-a cumpărat locuința

Simona Halep a investit o parte din banii câștigați din tenis în imobiliare, jucătoarea de 26 de ani având o vilă de aproximativ 500.000 de euro și un bloc cu două etaje în apropierea casei părinteşti, în Constanța,  un un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux în Mamaia și două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov.

27.000.000 $a câștigat Simona Halep din tenis, în întreaga carieră

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
risc_mix
risc_mix  •  30 Septembrie 2018, 14:02

Asta e ca Fulgi, băiatul Cjejanilor. Âla, că nu a luat bacul a fost premiat de tac-su cu o mașină de 100.000. Asta, când e penibilă, își face un cadou scump, o casă.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Septembrie 2018, 13:39

Si astazi, prin "victoria" impotriva tunisiancei... a serbat achizitia ultimei "perle" cumparata de pe urma tenisului chinuit pe care l-a practicat. Un tenis la fel de "spectaculos" ca acela practicat de mentorul ei, Tiriac.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează