SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Ce a remarcat Ilie Năstase în cazul Simonei Halep: „Cine plătește asta?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 17:41 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 18:11

Ilie Năstase (76 de ani) a vorbit despre situația complicată în care se află Simona Halep.

Fostul lider ATP a comentat declarațiile oferite de Simona Halep, în care reclama faptul că judecarea cazului său întârzie, și a explicat ce probleme poate avea 

Ion Țiriac sare în sprijinul lui Halep: „Simona nu poate fi atât de tâmpită! Se pare că au găsit de unde vine contaminarea, ce face ITF?!”
HALEP, SUSPENDATĂ
Ion Țiriac sare în sprijinul lui Halep: „Simona nu poate fi atât de tâmpită! Se pare că au găsit de unde vine contaminarea, ce face ITF?!”

Ilie Năstase, despre situația Simonei Halep

E o pierdere mare că nu poate participa la Roland Garros? E o pierdere pentru ea, în primul rând! Lasă Roland Garros-ul... Vorba lui Țiriac, dacă e nevinovată, cine îi plătește toate turneele la care nu a participat?, a declarat Ilie Năstase pentru as.ro.

Simona Halep: „Am cerut ITF să-mi ridice suspendarea provizorie, dar a refuzat” 

„Mizam foarte mult pe această audiere, deoarece respingerea de către ITF a dovezilor mele în decembrie a avut consecinţe pentru calendarul meu. O audiere a fost programată pentru prima dată pentru 28 februarie, după care mă gândeam că voi avea posibilitatea să joc la Indian Wells. 

ITF a cerut ca această audiere să fie amânată pentru a avea timp pentru teste suplimentare. Am avut mari speranţe, dar a trebuit să aştept până la 24 martie. 

Însă ITF a cerut apoi anularea audierii din 24 martie. Nu am acceptat această decizie, deoarece regulamentul prevede că orice sportiv suspendat temporar are dreptul la o audiere rapidă. Începea să dureze foarte mult timp. Aşa că am cerut ITF să-mi ridice suspendarea provizorie, însă de asemenea a refuzat”, a mai spus jucătoarea din România. 

După 7 luni de suspendare provizorie din partea ITF, Simona Halep cere dreptul să fie judecată. În luna decembrie, ea a trimis către ITF toate dovezile contaminării cu un supliment. Cere doar o audiere mai rapidă și are tot dreptul să facă acest lucru. 

- Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep

Citește și: 

Tennis Majors a contactat ITF, după interviul acordat de Simona Halep » Cum a reacționat Federația Internațională de Tenis

Primul mesaj al Soranei Cîrstea, după eliminarea de la Madrid

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
roradu
roradu  •  28 Aprilie 2023, 22:37

Ăștia *** ca țara,ce sa mai zic de o persoană...spuneti-le și politicienilor...poate printre grătare și *** fac și ceva ptr tara asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Freyya
Freyya  •  28 Aprilie 2023, 20:10
Postat de kordell pe 28 Aprilie 2023, 19:40

Baieti , ne bagam la o cheta s-o scoatem pe fata din saracie ?

cum sa nu? eu contribui cu nimic- ca atata am in pusculita pentru trisori

kordell
kordell  •  28 Aprilie 2023, 19:40

Baieti , ne bagam la o cheta s-o scoatem pe fata din saracie ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează