SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Sorana Cîrstea l-a dat gata pe celebrul specialist cu performanța de la Dubai: „Uluitor! Face «un Mannarino», dar în cazul ei e și mai impresionant”

Sorana Cîrstea / Sursă foto: Imago Images +10   FOTO
Sorana Cîrstea / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 15:30 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 18:04

Revenirea de poveste a Soranei Cîrstea cu Marketa Vondrousova l-a lăsat fără cuvinte pe jurnalistul portughez Jose Morgado, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști de pe Twitter și, totodată, printre cei care nu și-au ascuns niciodată admirația față de jocul româncei. Cîrstea s-a impus cu 2-6, 7-6 (1), 6-2 și e în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Dubai.

Sorana a ieșit dintr-o situație critică în „sfertul” de la Dubai cu Marketa Vondrousova, reușind să-și adjudece biletele pentru semifinale după ce a fost condusă la un moment dat cu 2-6, 1-5.

„E revenirea carierei mele!”, a spus românca la finalul partidei în care a salvat nu mai puțin de șanse mingi de meci. Ea se pregătește acum pentru duelul cu Jasmine Paolini din penultimul act.

Sorana Cîrstea, victorie fabuloasă împotriva campioanei de la Wimbledon! A revenit de la 1-5, a salvat 6 mingi de meci și e în semifinale la Dubai
WTA DUBAI
Sorana Cîrstea, victorie fabuloasă împotriva campioanei de la Wimbledon! A revenit de la 1-5, a salvat 6 mingi de meci și e în semifinale la Dubai

Sorana Cîrstea l-a dat gata pe Jose Morgado

Pe contul său de Twitter, jurnalistul de la Record Portugalia i-a dedicat câteva rânduri generoase Soranei:

Revenire IREALĂ din partea Soranei pentru a atinge cea de-a treia ei semifinală WTA 1000 din carieră, după Canada 2013 și Miami 2023. Sori a fost condusă cu 2-6, 1-5, dar a salvat șase mingi de meci în patru game-uri diferite, Marketa servind de trei pentru meci”.

Jose Morgado: „Sorana Cîrstea face «un Mannarino»”

Ulterior, Morgado a revenit cu un nou tweet, comparând-o pe Sorana cu versatul jucător francez Adrian Mannarino, cel care, la 35 de ani, a atins anul acesta cea mai bună clasare a carierei, locul 17.

Cîrstea e la 12 (!) puncte de a debuta în Top 20 la 33 de ani. Face «un Mannarino». În cazul ei e chiar mai impresionant, căci a mai fost aproape de Top 20 în urmă cu mai bine de un deceniu. Niciodată nu e prea târziu!

Cîrstea vs. Paolini e o semifinală de WTA 1000. Ce șansă pentru amândouă”, a adăugat comentatorul și analistul portughez.

Într-un clasament live, Sorana e pe locul 21, personal best, însă, cu o victorie în penultimul act, ar putea ajunge pe locul 15!

Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Marketa Vondrousova

VIDEO Sorana Cîrstea: „Prin muncă se poate face performanță”

Citește și alte știri despre Sorana Cîrstea:

Sorana Cîrstea, victorie fabuloasă împotriva campioanei de la Wimbledon! A revenit de la 1-5, a salvat 6 mingi de meci și e în semifinale la Dubai

Sorana Cîrstea, reacție instantă după revenirea carierei: „Nici nu știu cum am câștigat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Misu1950
Misu1950  •  23 Februarie 2024, 09:05

Am crezut ca "Mannarino" e vreo lovitura cu racheta, ceva nou...Au si portughezii "ziaristii" lor...

rva4
rva4  •  22 Februarie 2024, 19:50

Penibil si jenant ca articole cu roxadustata, sau *** ale lui tiriac să țină prima pagina, după succesul de poveste al Soranei. Ce MECI superb, ce revenire incredibilă, ca în filme, ce bucurie! Felicitări Soranei! Fabuloasă victorie! Baftă Sorana!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  22 Februarie 2024, 16:58

Multa sanatate Sorana . " Forta " fie cu tine ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează