FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DREPTURI TV

EXCLUSIV Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de deținătorii de drepturi TV cu privire la finala Cupei României

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 13:52

Sâmbătă, de la ora 20:45, se joacă finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și FC Voluntari. Partida nu stârnește un interes prea mare printre deținătorii de drepturi TV.

ProTV a decis în premieră să mute acest meci pe TV Sportro. La ora meciului, pe acest post se va difuza filmul "Need for speed: Începuturi".

Și TV Digi Sport a ales să mute partida pe postul secundar, Digi Sport 2. Pe Digi Sport 1 va fi difuzată finala Cupei Angliei dintre Arsenal și Chelsea.

DolceSport este singurul post care va păstra pe postul principal acest meci.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (16)
blatistu49
blatistu49  •  22 Mai 2017, 16:46

Retrageti mizeriile Chiajna si Voluntari din Blatiada cheltuiti degeaba banii publici firmele de cablu da u faliment

smdb
smdb  •  22 Mai 2017, 16:30
Postat de cpt.ahab pe 22 Mai 2017, 15:43

Vai, unde statea Gigi salvatorul! Exact de aia cumpara el din Liga I: ca sa nu intre fotbalul romanesc in colaps fara banii lui! Extraordinar! Iti spun eu de ce cumpara din Liga I: amic) pentru a-si slabi adversarii; bemic) pentru ca-i e lene sa faca scouting. Nu-i mai bine sa-i faca scoutingul alte echipe? Sa ia bizonul din preerie si sa-l faca fotbalist? De ce sa riste Gigi sa pateasca precum cu Carlos, Andrey si alte glume facute de managerii lui obedienti si nepriceputi? Las' ca-i descopera Rednic, Sumudica, Muresan de la Cluj sau Hagi. De ce sa creasca Gigi fotbalisti? Sa-i creasca altii. De ce sa faca Gigi un stadion? Sa i-l faca statul. Si tot asa.

Cred ca ai inteles gresit comment-ul meu. Poate daca-l recitesti te ajuta. Nu am pomenit deloc de motivele pentru care Becali cumpara din Liga 1, si in nici un caz nu l-am considerat "salvatorul fotbalului romanesc". Vorbeam strict despre consecintele faptului ca el cumpara exclusiv din Liga 1. Ori fie ca o face din lene, prostie, slabit adversarul sau orice alt motiv la care te poti gandi, consecintele sunt aceleasi: bani directionati spre Liga 1. Bani cu care cluburile supravietuiesc, lucru recunoscut de unul dintre cei mai mari antistelisti in viata, Sumudica. Legat de ramarca ta cu stadionul, aici ai incurcat borcanele rau de tot. Becali n-a *** veci stadion, ba din contra. In timp ce el platea o suma record pentru Ghencea (~25.000 euro lunar), ceilalti jucau ori moca (stadion de la primarie), ori plateau o suma modica (max. 5000 euro). Si peste toate, a si investit in ceva ce nu era a lui (nocturna, tribuna 0, tabela de marcaj). Pe AN a platit chirie mereu. Nu stiu daca poti spune acelasi lucru despre clubul care-l ai la avatar si care in prezent deruleaza o campanie cazuta in penibil rau de tot "Vrem stadion" sau "Vrem stadion fara pista" (ca sa putem sari pe teren sau arunca cu obiecte pe teren mai usor), as adauga eu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  22 Mai 2017, 16:31

ar trebui sa renunte de tot sa vada Primarii care cheltuie banii publici ilegal ptr public e zero indiferenta e mare ptr Clone inventate RUSINEEEEEE ne facem de ris cu Voluntari cu tibune goale

Vezi toate comentariile (16)
Comentează