FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  LICENȚA UEFA

VIDEO „Vom avea un adevărat spectacol! Cine și-ar fi imaginat?” » Răzvan Burleanu, entuziasmat de finala Cupei României Betano

Articol de , , - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 12:46 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 14:29

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre finala Cupei României Betano, Oțelul Galați - Corvinul Hunedoara, care va avea loc pe 15 mai la Sibiu. Șeful Federației este încântat de meci și abia așteaptă duelul dintre cele două nou-promovate, care vor afla astăzi dacă pot participa în Europa League dacă vor câștiga trofeul.

Președintele FRF a fost prezent vineri la o conferință de presă, cu ocazia unui nou parteneriat semnat de Federație, cu banca ING.

Burleanu abia așteaptă finala Cupei. Corvinul și Oțelul află vineri dacă vor avea acces în preliminariile Europa League, în cazul în care vor câștiga competiția.

E mai GRAV decât primele estimări! » Medicii urgentează operația lui Nicolae Păun, după accidentarea din ultimul meci: „L-am pierdut tot anul”
ACCIDENTARE
E mai GRAV decât primele estimări! » Medicii urgentează operația lui Nicolae Păun, după accidentarea din ultimul meci: „L-am pierdut tot anul”

VIDEO. Răzvan Burleanu așteaptă cu entuziasm finala Cupei României: „Le-a ajutat inima”

„Sunt sigur că în 15 mai vom avea un adevărat spectacol. Va fi o experiență unică pentru toți suporterii care se vor afla la Sibiu sau cei care vor urmări pe micile ecrane acest meci. Gândiți-vă că în momentul în care a început actualul sezon al Cupei României, foarte puțini suporteri, poate niciunul, și-au imaginat că cele două echipe vor ajunge până aici.

Ambele echipe au promovat în sezonul precedent, cine și-ar fi imaginat că cele două echipe vor putea să aibă această oportunitate unică de a juca finala? Mai mult decât atât, cred că inima a ajutat cele două echipe, prin sufletul pe care l-au pus în toate fazele acestei competiții.

Ține exclusiv de licența UEFA dacă vor putea juca în Europa. Ambele echipe au aplicat pentru licența UEFA, echipele care vin din eșalonul secund au întotdeauna un traseu predefinit de către UEFA în ceea ce privește un traseu mult mai facil de a obține licența, diferit de Superliga. Abordarea este de a încuraja toate echipele care participă în Cupe să aibă această oportunitate.

Decizia în primă instanță va fi astăzi, iar decizia Comisiei de Recurs, pe 26 aprilie”, a explicat Burleanu, la conferința de presă.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Răzvan Burleanu, despre următoarea destinație a lui Ianis Hagi: „Sunt convins că oriunde va alege să meargă începând din această vară, se va impune”

Citește și alte știri:

Ultimatum la FRF » Răzvan Burleanu, termen limită pentru numirea noului selecționer: „Ăsta e obiectivul”
SELECȚIONER
Ultimatum la FRF » Răzvan Burleanu, termen limită pentru numirea noului selecționer: „Ăsta e obiectivul”
Mitică Dragomir atacă: „O mare porcărie! Corvinul nu ajungea niciodată în finala Cupei”
CRITICI
Mitică Dragomir atacă: „O mare porcărie! Corvinul nu ajungea niciodată în finala Cupei”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
Catrigol
Catrigol  •  19 Aprilie 2024, 17:19

Este un format de competiție penibil, la fel de penibil ca tine...

saruman2024
saruman2024  •  19 Aprilie 2024, 15:55

Mai mult ca sigur.......sri la Superlativ !!!

agiler
agiler  •  19 Aprilie 2024, 14:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează