FOTBAL  »  Superliga  »  EURO GSP

EXCLUSIV Pițurcă, exploziv la EURO GSP cu Florinel Coman: „Nu e în măsură să aleagă el unde să meargă!”

Florinel Coman // foto: Imago Images
Florinel Coman // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat miercuri, 01 mai 2024 22:14 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 23:04

În cadrul unei ediții speciale a emisiunii EURO GSP, fostul selecționer Victor Pițurcă (67 de ani) a opinat că Florinel Coman (26), fotbalistul numărul 1 din Superligă în acest sezon, „este invizibil la națională”. Fostul atacant al Stelei a comentat și iminenta trecere a șeptarului de la FCSB în Qatar.

Florinel Coman traversează cel mai bun sezon la carierei, cu 18 goluri și 10 pase decisive în 33 de partide de campionat, contribuție prin care a făcut-o pe FCSB campioană după 9 ani de așteptare.

Contrariat de transferul pe bani mulți al Rapidului: „Este de neînțeles!”
RAPID
Contrariat de transferul pe bani mulți al Rapidului: „Este de neînțeles!”

În ciuda reușitelor pe plan intern, cluburile din fotbalul important nu se înghesuie pentru a-i obține semnătura, un factor important fiind vârsta jucătorului. Florinel a împlinit de curând 26 de ani.

Un alt element care-l ține pe șeptarul roș-albastru departe de fotbalul mare este felul în care acesta arată în tricoul echipei naționale. Sub „tricolor”, Coman nu este același jucător irezistibil din Superligă, aspect evidențiat de fostul selecționer Victor Pițurcă într-o ediție specială a emisiunii EURO GSP.

VIDEO. Victor Pițurcă, exploziv la EURO GSP cu Florinel Coman: „Zmeu la noi, invizibil la națională!”

„Îl vedem pe Florinel Coman zmeu în campionatul nostru, dar la echipa națională nu prea... este invizibil! Dispare mult din joc! La echipa națională trebuie să faci și faza defensivă, să vii înapoi, să alergi. El nu poate face lucrul ăsta”, a afirmat Pițurcă în dialogul cu moderatorii Alberto Boțoghină și Narcis Drejan.

Victor Pițurcă: „Nu se bat echipele pe Florinel, e normal să meargă în Qatar”

Pentru Coman, pasul următor pare a fi Al Duhail, campioana Qatarului în 2023. Șeicii sunt pregătiți să-i achite clauza de reziliere a contractului, 5 milioane de euro care vor intra în conturile FCSB. Victor Pițurcă o consideră a fi alegerea firească și ține să-l pună în gardă pe fotbalistul de bandă.

Florinel Coman nu este în măsură să aleagă unde să meargă. Nu se bat echipele pe Florinel. Alegerea să meargă în Qatar mi se pare normală. Are 26 de ani, merge pe 27. Cine să-l mai ia, dacă nu l-a luat la 22, 23 de ani? Trebuie să se gândească la partea financiară, e foarte important să o facă.

Nu știu ce rețetă financiară are acolo, dar să fie foarte atent! Să nu creadă că este fotbalul slab acolo, pentru că este mai puternic decât în România. După câteva luni s-ar putea întoarce în România.

Îl vedem pe Florin Tănase. A fost în Emirate, acum la o echipă mai mică în Arabia Saudită, în curând vine înapoi. Unde sunt bani mulți să nu credeți că este ușor fotbalul!”, a completat fostul selecționer.

Pițurcă, exploziv la EURO GSP cu Florinel Coman: „Nu e în măsură să aleagă el unde să meargă!”
Florinel Coman // foto: Imago Images

Florinel Coman, „momit” cu un salariu impresionant

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a dezvăluit că extrema stângă va semna pe un salariu asemănător cu cel al lui Alex Grimaldo, fundașul celor de la Bayer Leverkusen, adică în jur de 3 milioane de euro pe an.

În acest moment, golgheterul Superligii câștigă 30.000 de euro/lunar la FCSB.

Citește mai multe știri de actualitate:

Toni Petrea are în continuare o legătură importantă cu FCSB: „Ne întâlnim săptămânal!”
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Toni Petrea are în continuare o legătură importantă cu FCSB: „Ne întâlnim săptămânal!”
FCSB a scos la vânzare biletele pentru momentul numit de Mihai Stoica „cel mai frumos din istorie” » Ce record o să cadă
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
FCSB a scos la vânzare biletele pentru momentul numit de Mihai Stoica „cel mai frumos din istorie” » Ce record o să cadă

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (18)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Mai 2024, 11:30

piti *** ...fotbalul arab este cel mai slab din lume ...sa o stie de la mine daca el nu s a convins cat a fost acolo ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  02 Mai 2024, 08:48

Și uite așa afla toată lumea că 27 vine după 26 ! Auzi concluzie de pițurc: " Are 26 de ani, merge pe 27. " dar pe cat ai vrea sa " meargă " băi nea, dacă acum o săptămână d-abia a împlinit 26 !? Este pițurc că pe tine nici capul de sub breton nu te-a durut niciodată?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  02 Mai 2024, 08:34
Postat de Mitza_Biciclista pe 02 Mai 2024, 00:08

Pentru individul asta toti sunt prosti, toti sunt inculti, incompetenti, fraieri, distrusi. El are bagheta magica, el este Atotstiutorul, cel care leaga apele si desface blesteme, secretul lumii este doar in posesia lui, el este marele antrenor pe care nu-l mai vrea nimeni, este prea mandru sa coboare sa ajute in liga a 2-a, macar la echipa lui de suflet pe care o tot ridica in slavi. Nuuuu... el sta pe bara, ascuns la ferma lui unde mananca numai eco si, din cand in cand, arunca cu venin si lături peste tot ce inseamna fotbal romanesc si international. Nu i-ar fi rusine, imbatraneste tare urat, te uiti la el si parca vezi un mosulica ranchiunos, tot timpul nervos, care se cearta cu toata lumea. Urat, tare urat imbatraneste individul asta.

Hai ca s-a suparat Mitza. Mitza care intinereste frumos. Da mai jos saua aia ca ti-a intrat in...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează