FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo forțează transferul unui jucător dat afară de Marius Șumudică! „Câinii” au mai fost interesați de el

Albian Ajeti în tricoul lui West Ham. Foto: Instagram
Albian Ajeti în tricoul lui West Ham. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 16:37 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 17:33

Atacantul Albian Ajeti, 26 de ani, a fost pe lista de priorități a lui Dinamo, iar de miercuri este liber, după ce s-a despărțit de Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică. Fotbalist cu 11 prezențe la naționala Elveției, Ajeti a avut probleme mari cu accidentările, care i-au zdruncinat cariera. În plus, la turci avea un salariu enorm, comparativ cu ce se plătește în România - 600.000 de euro/an.

Unul dintre atacanții doriți atât de mult de Dinamo în mercato 2024 tocmai a devenit liber de contract. Totuși, misiunea „câinilor” nu este ușoară deloc.

Ce răsturnare: a jucat în Rapid - Dinamo din tur, acum tocmai și-a dat clubul în judecată!
Dinamo - Rapid
Ce răsturnare: a jucat în Rapid - Dinamo din tur, acum tocmai și-a dat clubul în judecată!

Albian Ajeti, 26 de ani, s-a despărțit de formația lui Marius Șumudică, Gaziantep, miercuri, părțile au ajuns la un acord vizavi de rezilierea angajamentului. Totuși, chiar dacă Andrei Nicolescu, administratorul special al bucureștenilor, a admis că Dinamo este interesată de internaționalul elvețian, Ajeti rămâne o țintă destul de greu de atins.

Albian Ajeti s-a despărțit de Gaziantep, iar Dinamo poate, teoretic, să discute cu el, direct

La finalul verii, Ajeti s-a despărțit de Celtic și a semnat cu Gaziantep. Conform surselor GSP.ro, elvețianul cu origini albaneze avea un salariu ce depășește cu mult posibilitățile Ligii 1. Câștiga din salariul stagional 600.000 de euro la turci!

1 gola marcat Ajeti pentru prima reprezentativă a Elveției, în 11 selecții

A jucat foarte puțin acolo, a adunat doar 5 prezențe și 118 minute! La nivelul lui, extrem de puțin. Cel mai mult a jucat 63 de minute într-un meci de Cupă. Are un gol în 18 minute adunate cu Istanbulspor în Superliga.

A fost tras în jos, din nou, de accidentări și probleme musculare. A mai jucat 18 minute cu Kasimpașa, în decembrie 2023, după ce nu mai jucase din octombrie. Miercuri, s-a despărțit de turci.

1,3 milioane de euroeste cota actuală a lui Ajeti pe transfermarkt

Cariera lui Albian Ajeti s-a dus la vale din cauza accidentărilor

Cu un sezon înainte, a adunat 23 de meciuri pentru Sturm Graz, având 4 goluri și un assist. Dar și acolo a avut perioade marcate de accidentări și de pauze fără a prinde nici măcar lotul.

Are probleme mari cu accidentările, rupturi pe coapsă, dar a fost fotbalist mare! A jucat la Basel, West Ham, Celtic, dacă n-ar fi fost acele rupturi pe coapsă, juca acum la cel mai înalt nivel. Nu știu ce-i poate oferi Dinamo, la Gaziantep avea un salariu foarte mare”, au povestit sursele GSP, care-l cunosc foarte bine pe Ajeti.

9 goluriși 5 assist-uri a adunat pentru Celtic în 48 de partide

„Este fotbalist bun, dar a avut și ghinion mare în carieră cu accidentările. Altceva, ce să zic despre el?!”, a reacționat Marius Șumudică pentru GSP.ro.

Citește și alte știri:

OUT de la Dinamo! Omul decisiv la promovare, scos din lot de Kopic. Zero în 26 de meciuri!

Ce a făcut Adrian Șut când s-a întâlnit prima oară față în față cu Gigi Becali: „Nici nu puteam să vorbesc. Era ciudat, mi-era rușine, tot nu-mi venea să cred”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
Falticeni1962
Falticeni1962  •  26 Ianuarie 2024, 10:49

Nu știu dacă vine la Dinamo ..dar cu salariul care l-a avut în Turcia plătesti alți 4 jucători buni cu câte 15000 euro pe lună. până la finalul campionatului.

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Ianuarie 2024, 23:08

eu as sufla și în iaurt când as da astfel de știri.. ați uitat ce va făcut bolocan cu jese ?...hahaha

creeperno534
creeperno534  •  25 Ianuarie 2024, 22:47

Foarte bine!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează