FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Andrea Mandorlini a comentat transferurile făcute de ardeleni: „Pentru el e mai dificil”

Andrea Mandorlini, sursa: YouTube CFR Cluj
Andrea Mandorlini, sursa: YouTube CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 19:59 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 21:40

CFR Cluj a transferat patru jucători în această perioadă de mercato, iar ardelenii vor încerca să recupereze distanța de 8 puncte față de liderul FCSB.

Omar El Kaddouri (33 de ani), Alan Aussi (22 de ani), Kader Keita (23 de ani) și Petar Mamic (27 de ani) au venit în Gruia în această iarnă, iar Andrea Mandorlini, antrenorul clujenilor, este mulțumit de achizițiile făcute.

„Copilul” lui Hagi propune o mare reformă: „Poate ajuta fotbalul românesc să se ridice. Îl văd antrenând naționala, de el avem nevoie!”
PROPUNERE
„Copilul” lui Hagi propune o mare reformă: „Poate ajuta fotbalul românesc să se ridice. Îl văd antrenând naționala, de el avem nevoie!”

Andrea Mandorlini anunță că lotul CFR-ului nu va mai suferi modificări importante

Tehnicianul italian așteaptă începerea campionatului și a vorbit despre situația lui Omar El Kaddouri, fotbalist care a evoluat de-a lungul carierei pentru cluburi precum Napoli, Torino sau PAOK.

„A mers bine (n.r. cantonamentul din Spania), suntem mulțumiți. Sunt buni (n.r. jucătorii nou-veniți), motivați, vin la un club important. Keita e un jucător care deja juca, dar pentru Omar e puţin diferit, pentru el e mai dificil, a făcut o pauză, dar are motivaţie, e un jucător de calitate, încet, încet, cu puţină răbdare cred că va fi un jucător important aşa cum sunt şi cei cu calitate şi ne vor ajuta. 

Perioada de mercato e încă deschisă. Eu cred că schimbări importante nu o să mai facem. Noi am avut noroc, ne-am antrenat, dar știu că la revenire (n.r. în România) situația va fi altfel. E un nou început și m-aș bucura să fie un început important”, a precizat Mandorlini, pentru CFR TV.

Clujenii au pierdut amicalul cu Gent din Spania, scor 1-2. Ciprian Deac (37 de ani) a marcat din penalty pentru ocupanta locului 2 din Superliga.

CFR Cluj este pe locul 2 în Superliga, cu 36 de puncte după 21 de etape, la 8 de liderul FCSB. Ardelenii joacă primul meci oficial din 2024 duminică, 21 ianuarie, de la ora 15:00, în deplasare cu ultima clasată, FC Botoșani.

Bursa transferurilor la CFR Cluj:

  • ANTRENOR: Andrea Mandorlini (confirmat)
  • VENIRI: Alan Aussi (Ponferradina B), Omar El Kaddouri (PAOK), Petar Mamic (Zalgiris), Kader Keita (Sivasspor)
  • REVENIRI: Josip Mihalic (FC Argeș), David Ciubăncan (Șoimii Lipova)
  • PLECĂRI: Ermal Krasniqi (Rapid), Jefté Betancor (Panserraikos), Yevgen Konoplyanka (liber), Isaac Nortey (FC Argeș), Ziv Morgan (Kiryat Shmona)

Citește și alte știri:

Doi jucători din Liga 1, lideri surprinzători cu naționala lor în Cupa Africii » Unul, pasă decisivă la victorie. Al doilea, autogol!

Clubul e la un pas de implozie! Antrenorul s-a răstit la președinte și riscă să fie schimbat

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  19 Ianuarie 2024, 16:50

Sunt sigur ca Mandorlini va manageria cum trebuie lotul de jucatori, mai ales ca suntem implicati si in Cupa Romaniei. Hai CFR!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  18 Ianuarie 2024, 23:21

Hai CFR !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează