FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV „Cancerul spiritului dinamovist” » Andrei Nicolescu a făcut praf un susținător al „câinilor”

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 12:27 / Actualizat marti, 05 martie 2024 14:49

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a fost invitat în această dimineață la GSP LIVE și a abordat cele mai importante subiecte din tabăra alb-roșie.

Conducătorul „câinilor” a lansat un atac dur la adresa unui suporter dinamovist, fără să-i dea numele. I-a reproșat faptul că acesta critică și nu are nimic bun de zis în legătură cu activitatea sa la Dinamo.

Șefii lui Dinamo s-au convins și au demarat negocierile
DINAMO
Șefii lui Dinamo s-au convins și au demarat negocierile

Cel mai probabil, administratorul special se referă la Daniel Șendre, un cunoscut jurnalist și suporter al dinamoviștilor, căruia îi reproșează faptul că singurul lucru pe care îl face este să observe lucrurile negative.

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Îmi rămâne un gust amar când văd atâta ură”

Afirmația făcută de Andrei Nicolescu vine în contextul în care administratorul special a avut în ultima perioadă mai multe întâlniri cu suporterii lui Dinamo, dar și cu ultrașii „câinilor”.

Cele două părți au discutat despre situația clubului și au ajuns la un numitor comun, însă reacția lui Daniel Șendre l-a contrariat pe conducătorul dinamoviștilor.

De-a lungul timpului, jurnalistul a criticat de mai multe ori proiectul Red&White, dar și acțiunile pe care șefii lui Dinamo le-au realizat din momentul în care au preluat clubul.

„Îmi rămâne un gust amar văzând niște comentarii în mediul online, postări sau live-uri făcute de anumiți oameni care, în teorie, în istoria lui Dinamo, par a fi dinamoviști, eu pe unul dintre ei l-am catalogat intern «cancerul spiritului dinamovist»”.

În afară de hate (n.r. ură) sau în afară de a scoate în evidență ceva ce nu merge în orice context, n-am prea observat, dar am fost foarte plăcut surprins să văd că și în întâlnirile acestea lumea e mult mai reală

Și chiar dacă oamenii au o îngrijorare și nu se simt confortabili cu ce se întâmplă, au capacitatea de a sta și de a înțelege anumite lucruri. M-a impresionat întâlnirea pe care am avut-o cu peluza cel mai mult. Am un respect mai mare pentru ce înseamnă Peluza Cătălin Hîldan.

Această relație o țin cu reprezentantul PCH. Am avut mai multe discuții, tot timpul lucrurile au fost foarte ok. Acum au venit vreo 40, fiecare facțiune a venit cu reprezentantul lui și am stat de vorbă.

Întâlnirea a venit după cele trei meciuri pierdute (n.r. cu Petrolul, Rapid și FCU Craiova). Toată lumea venise cu o stare de tensiune, după discuția de 2 ore toată lumea a înțeles sistemul cu care lucrăm, ce se întâmplă în club, m-a impresionat că toți au mai stat și ne-au încuraja.

E un sentiment foarte plăcut pentru că îi văd câtă pasiune pun și își doresc să afle lucruri. Sunt acolo nu doar pentru că au deja agenda făcută”, a precizat Andrei Nicolescu, la GSP LIVE.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Emisiunea integrală cu Andrei Nicolescu

Citește și alte știri:

TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!
CFR CLUJ
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!
Spaniolii, sceptici în privința lui Ianis Hagi: „Îi va fi foarte greu”
ALAVES
Spaniolii, sceptici în privința lui Ianis Hagi: „Îi va fi foarte greu”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează