FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 6-1

MM Stoica se ia de fotbalistul care a plâns la flash-interviu: „E mai mult decât xenofobie”

Andreias Calcan (29 de ani), extrema celor de la FC Argeș, a răbufnit la finalul meciului cu Dinamo, 1-6, acuzându-i pe jucătorii străini. Mihai Stoica (58), managerul general de la FCSB, l-a contrat în direct.
Andreias Calcan (29 de ani), extrema celor de la FC Argeș, a răbufnit la finalul meciului cu Dinamo, 1-6, acuzându-i pe jucătorii străini. Mihai Stoica (58), managerul general de la FCSB, l-a contrat în direct.

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 14:50 / Actualizat marti, 30 mai 2023 15:39

Andreias Calcan (29 de ani), extrema celor de la FC Argeș, a răbufnit la finalul eșecului cu Dinamo, 1-6, acuzându-și colegii străini. Mihai Stoica (58), managerul general de la FCSB, l-a contrat în direct.

Calcan a spus că ce a trăit în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Superliga a fost o mare umilință și le-a cerut jucătorilor străini să vorbească despre situația de la club.

Diamantul Ghezali
EDITORIAL
Diamantul Ghezali

Mihai Stoica, după ce l-a ascultat pe Calcan: „Are probleme mari de tot”

„Garita i-a dus în spate, o fi român? Eu l-am mai auzit pe Calcan la declarații, la un meci cu noi spunea că a fost bătaie de joc, că nu a fost penalty la duelul dintre el și Crețu. 

Cred că are niște probleme mari de tot la declarații. Acum, la orice întrebare, răspundea «Întrebați străinii». Mi se pare mai mult decât xenofob. Cum adică?! Am înțeles că a avut probleme pe la toate echipele pe la care a trecut”, a spus MM în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1.

Andreias Calcan, furibund după Dinamo - FC Argeș: „Să-i chemați și pe străini să vorbească!”

„Nu știu ce să mai zic, poate unii colegi ai mei știu să vă spună mai multe. Să-i chemați și pe străini la interviuri! Ei sunt de un an aici și ar trebui să știe care e situația la club. 

Eu chiar nu știu ce să vă spun, ca să nu mai fiu arătat cu degetul. Scorul este umilitor, a văzut o țară întreagă”, a declarat, printre lacrimi, Andreias Calcan.

„Am dat tot ce am putut, atât s-a putut în seara asta. Ne pare rău de fani, de club, de orașul Pitești. Cel puțin mie îmi pare rău. Să-i chemați și pe cei străini să vorbească. 

S-a spus ce probleme sunt la club, poate nu direct, dar mai voalat așa. E păcat să ajungem aici. Două luni de zile numai eu și cu băieții români știm cât am tras ca să ajungem aici. 

Sunt două tabere în vestiar. Am încercat să facem una, dar asta a fost comunicarea, asta a fost strategia, organizarea. E o umilință, o rușine, aveam speranțe mari că vom reuși să prindem barajul, dar ce s-a întâmplat în prima repriză e inexplicabil. 

S-a terminat 6-1 sau cât a fost, că nici nu m-am mai uitat la tabelă. Alții ne dădeau retogradați acum două luni și am fost convins ca un nebun că vom prinde barajul”, a mai precizat Calcan.  

MM Stoica se ia de fotbalistul care a plâns la flash-interviu: „E mai mult decât xenofobie”
Andreas Calcan

Și problema cu salariile poate fi o cauză. Ce pot să spun eu mai mult? Să spună și cei din conducere ceva. 

- Andreias Calcan, extremă FC Argeș

Tot despre Dinamo - FC Argeș 6-1: 

Decizia care a rupt vestiarul lui FC Argeș înainte de meciul cu Dinamo » Detalii incredibile din culisele clubului din Trivale

Declarația pe care n-ai fi așteptat-o niciodată de la Mihai Stoica: „Am ținut cu Dinamo! Păreau Manchester City, goluri de pus în ramă, potop!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
CezarArg
CezarArg  •  31 Mai 2023, 09:32

Adevarul este ca de cand au venit strainii astia, clubul a mers incet dar sigur catre B. Iar la ce istorie ar FC Arges in a produce fotbalisti, este pacat ca nu se puncteaza iarasi pe centrul de copii si juniori asa cum ar trebui. Uitati-va la Yanis Parvu! Este singurul care merita sa continue la echipa, a debutat la 15 ani si este produs 100% al FC Arges. Daca copilul asta este slefuit bine ajunge departe, are talent cu carul. La fel cum au multi altii prin Arges si imprejurimi. De ce au mai adus atatia mercenari? A, da! Sa ne bege in B. Stanciu si Croitoru sunt groparii lui FC Arges, girati bine de primar!

paolo13
paolo13  •  31 Mai 2023, 06:44
Postat de arnautull pe 30 Mai 2023, 19:54

Auzi si la asta, xenofobie, daca spui o realitare care se intampla, ca nu doar el singur a spus si a luat si cafrteala de la aia, e xenofob, probabil ca trebuia sa stea in genunchi se le pupe gheata, fix cum stateai tu in noroi in fata la galerie cand v-a batut Brasovul in Ghencea, "baaaa, in genunchi toti ca ne bat astia sa moara mama" . E citat exact cum strigai la jucatori. ***.

Destept...

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  31 Mai 2023, 02:11

Mm Stoica nu intelege si nu apreciaza oamenii care spun adevarul. Acesta e motivul pentru care il critica pe Calcan, fiindca ceea ce face Calcan e impotriva principiilor MM-ului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează